Kitap Yorumu: Echoes of Scotland Street | Samantha Young (On Dublin Street, #5)

İsim: Echoes of Scotland Street
Yazar: Samantha Young
Yayınevi: NAL
Sayfa: 384
Türkçe edisyon: Henüz yok.




Shannon MacLeod has always gone for the wrong type of man. After she drifted from one toxic relationship to the next, her last boyfriend gave her a wakeup call in the worst possible way. With her world shattered, she’s sworn off men—especially those of the bad-boy variety.

Cole Walker is exactly the sort that Shannon wants to avoid—gorgeous, tattooed, charming, and cocky. But his rough exterior hides a good man who’s ready to find “the one.” He’s determined to pull Shannon from her self-imposed solitude and win her heart.

As Shannon opens up in the face of Cole’s steady devotion, the passion between them ignites to blazing levels. But when Shannon’s past comes back to haunt her, her fears may destroy the trust Cole has built between them—and tear them apart for good…

Biz hala ikinci kitabın bizde çıkmasını beklerken, Samantha serinin 5. kitabı Echoes of Scotland Street'i ekim ayında yayınladı. Ben de tabi zaman kaybetmeden okumaya başladım. İkinci kitapta tanıyıp sevdiğimiz Cole'un büyüyüp serpildiği hikayesini okumak için sabırsızlanıyordum diyebilirim.

Bir önceki kitapta Hannah'nın hikayesini okumuştuk ve Cole orada bir sonraki kitap için ipuçları veriyordu zaten. Serinin başlangıcından bu yana bir sürü sene geçti ve neredeyse hepsi çoluk çocuğa karıştı. Hannah da bu kitapta ikinci çocuğuna hamile hatta. Cole ise eniştesi Cam'in yardımıyla çizim konusunda ustalaştı ve en ünlü dövme sanatçılarından biri oldu. Shannon ise bu dövmecide sekreter olarak işe başvuran bir kız.

Yalnız ilk tanışmaları dövmecide olmuyor. Aslında ikili 15 yaşındayken Edinburgh dolaylarında birbirlerinden bir hayli etkilendikleri bir karşılaşma yaşıyorlar. Ama seneler boyunca bir daha rastlamayan çiftimizin tekrar karşılaşması da işte kaderin bu garip cilvesiyle oluyor. Ama Shannon kötü çocuklardan o kadar çok yara almış ki, Cole'u görür görmez onun da öyle biri olduğuna karar verip aralarında oluşabilecek her şeyi en baştan berbat ediyor. Tabi ne kadar haksız davrandığını bir süre sonra anlıyor ve tek amacı aralarını düzeltmek oluyor.

Kitabın dramaları çok. Shannon'un eski sevgilisi ile yaşadıkları ve bu yüzden abisinin başına gelenler sizi hem üzüyor hem sinirlendiriyor. Cole canım ise her zaman kızın yanında, destek veriyor; ta ki gereksiz ailesi işin içine girene kadar. Ama güzel bir final yapıyor diyebiliriz.

Ben yine bir hayli sevdim, zaten bu seri için ne yazdıysa her şeyi okudum o kadar seviyorum seriyi. Keşke bizde de daha hızlı çıksa, siz de en yakın zamandan bu güzel insanları okuyabilseniz... Ayrıca 6. bir kitap daha olacak ve o da Shannon'un abisi Logan hakkında! Kitabı okurken içten içe umut ediyordum ki yazarın açıkladığını gördüm. Kısmetse onu da yaza doğru okuyacağız gibi :)


ÜKG Blog Turu: Dublin Caddesi ve Novellalar - #1, 1.1, 1.5
Down London Road #2
Castle Hill (#2.5)
Before Jamaica Lane #3

Yorum Gönder

0 Yorumlar