Kitap Yorumu: Playboy Pilot | Penelope Ward & Vi Keeland



Orijinal adı: Playboy Pilot
Yazar: Penelope Ward & Vi Keeland
Sayfa Sayısı: 300
Baskı Yılı: 2016
Dili: İngilizce



Sevdiğim iş birliğinin diğer bir örneği ile karşınızdayım. Penelope ve Vi ablalar işi çözmüş diyebiliriz bence, ne yazsalar okurum sınıfıma girdiler. Bu seferki hikaye de adına bakıp aldanmamanız gereken bir hikaye. Her şey Kendall'ın nereye gideceğini bilmez bir halde havaalanı barında kendini bulmasıyla başlıyor. Nereye gideceğine bir türlü karar veremeyen Kendall, yanına gelip oturan Carter'ın tavsiyesine uyuyor. Bardan çıktıktan sonra bir daha birbirlerini görmeyeceklerini sanan Kendall, uçağın pilotu Carter çıkınca bir hayli şaşırıyor.

Carter da kendi önerdiği uçuşa bindiği için Kendall'a şehirde (Rio) takılma sözü veriyor ve birlikte Carter'ın bir sonraki uçuşuna kadar zaman geçiriyorlar. Zamanları dolduğunda ise Carter onunla tekrar uçmasını istiyor ve bu serüven böyle bir süre devam ediyor. Kendall ve Carter birbirlerine deli gibi tutuluyorlar ama Kendall'ın da sakladığı bir şey var. Çocuğu olmazsa tüm aile servetini kaybedecek ve taşıyıcı anne olup olmamak arasında kararsız kalmış.

Malesef bir yerde aralarına zaman giriyor ve ikisi de birbirini her ne kadar unutamamış olsa da Carter'ın karşısına ummadığı bir yerde Kendall çıkıyor ve hikaye tüm sevimliliğiyle sona ulaşıyor. Dediğim gibi bu ablalar gerçekten iyi yazıyorlar. Kesinlikle bizde de çevrilmesi gereken hikayeler bunlar.

Diğer kitaplar:
Cocky Bastard
Stuck-Up Suit




Yorum Gönder

0 Yorumlar