Kitap Yorumu: Cocky Bastard | Penelope Ward & Vi Keeland


Orijinal adı: Cocky Bastard
Yazar: Penelope Ward & Vi Keeland
Sayfa Sayısı: 336
Baskı Yılı: 2015
Dili: İngilizce


Bu yazar ablalarımızın kendilerinin yazdığı  kitaplarına aşinayım ama birlikte yazdıkları kitapları yeni okudum. Cocky Bastard ilk çalışmaları ama ben en son bunu okudum nedense. Bence ilk bu okunmalı çünkü diğer kitaplarında keçili adam - yani Chance ile karşılaşabiliyorsunuz. 

Avustralya'da yaşamış ve Amerika'ya gelmiş Chance ile ona ilk gördüğü andan itibaren garip bir şekilde çekim duyan Aubrey'in hikayesini okuyoruz. Aubrey ile Chance ilginç ve komik bir şekilde karşılaşıp mecburi yol arkadaşı oluyorlar ve uzun bir yolculuk yapıyorlar birlikte. Bu yolculukta bir de keçi buluyorlar otoyolda ve bir nevi sahipleniyorlar. E her ikisi de birbirine çekim duyduğu için işler kızışıyor ama Chance'in sakladığı bir sır var ve ne olduğunu bir türlü anlayamıyoruz. Aubrey ise bir otel odasında terk ediliyor ve yine de Chance'i aklından çıkarmayı başaramıyor. 

Böyle böyle tam iki sene geçiyor ve Chance ortaya çıkıyor. Yani iki sene gibi uzun bir ara koymaları biraz sinir bozucu bence. İki sene boyunca hapiste olduğunu anladığımız Chance bir türlü unutamadığı Aubrey'nin peşine düşüyor. Tabi Aubrey onu unutamasa da düzenli bir ilişkinin içinde ve hala birlikte buldukları keçiye de evde bakıyor. Chance'i de zaten bu keçiyi gezdirirken okuyacaksınız sürekli :D Chance'in çok uğraşıp kızı kazanması gerek, o yüzden kitabın ikinci yarısı böyle geçiyor ve ilk yarısına göre biraz yavan diyebilirim. Ama mutlu son da uzak değil. 

İkilinin beraber çıkardıkları kitaplar gerçekten güzel. Diğerlerini de yakın zamanda buraya eklemeyi düşünüyorum. Bence bizde de çıkması gerek bu kitapların. :)

Diğer kitapları:
Playboy Pilot
Stuck-Up Suit

Yorum Gönder

0 Yorumlar