Kitap Yorumu: Castle Hill | Samantha Young (On Dublin Street, #2,5)

Yazar: Samantha Young
Yayınevi: Piatkus
Format: E-book
Türkçe edisyon: Belki bir gün :D


Braden Carmichael never imagined he’d fall as hard and as fast as he did for Jocelyn Butler. He also could not have anticipated how difficult it would be to convince her to give in to love. But now that he has her, he’s never letting go. He’s got it all planned—the passionate proposal, the dream wedding, the sexy Hawaiian honeymoon—even the perfect family they’ll start.

After trying to flee from her painful past, Joss is finally allowing herself to embrace the future. But when things start moving faster than she anticipated, she finds herself panicking over something Braden can’t understand. After everything they’ve been through, Joss is sure that their love can survive even her worst fears. But, this time, she may push Braden too far—and risk losing everything all over again…

Yorum yazsam mı yazmasam mı diye düşündüm, ama her kitabına ve de novellalarına yorum yaptığım için bari bunun da yorumu olsun dedim. (Bahsettiğim yorumları görmek için Dublin Caddesi Blog Turumuza bakabilirsiniz.)

Kitap canımız ciğerimiz Braden'ın Joss'a evlenme teklifi etmesiyle başlıyor. Sonra ardından düğün, balayı felan derken Joss hiç beklemediği şeyler yaşıyor. Joss'un sevdiklerini kaybetme korkusu, eğer okuduysanız manyaklık derecesinde ileri düzeyde biliyorsunuz. İşte tam da bu yüzden (spoiler olacak ama) hamile kalışı Joss'un keçileri kaçırmasına neden oluyor diyebiliriz. Braden da tüm olayı yanlış anlamıyor mu bir de! Onun çocuklarını istemediğini düşünen Braden bütün seri boyunca yapmadığını yapıp inanılma bir öküzlük gösteriyor ve kızın zaten bozuk olan psikolojisini iyice çökertiyor. Braden'a buradan koca bir "Noooo" yollamak istiyorum.

İlk kitapta işleri batıran Joss iken bu sefer Braden dinlemeden etmeden yargılıyor. Gerçi on kere söyleyebilirdi Joss asıl hislerini ama illa drama olacak. Neticede çifti sevdiğimden ve sonunda da barışı sağlamalarından ötürü 3 yıldızı hak etti. Kısacık bir öykü ama yine de o kadarcık sayfada bu kadar drama ağır. Keşke minik arkadaşı da okusaydık diyorum ama bence seriye 3.5 olarak gelme ihtimali var, buradan söyleyeyim. 3. kitap kütüphaneci arkadaş Liv'i anlatıyor, o da şubatta çıkacak. Bekliyoruz.




Yorum Gönder

0 Yorumlar