19. ÜKG Blog Turu: Sins and Needles | Karina Halle


ÜKG'nin bu turunda uzak diyarlardan bir kitap var. Uzak dediğime bakmayın, sadece daha bizde çevirisi çıkmadı o bakımdan. Ama Martı Yayınları yakında bizlerle olacağını söyledi, o yüzden takipte kalın! Sevgili Kitap'ın hazırladığı güzel resimler ve daha fazla alıntılar için sizi aşağı alalım.


Tur Takvimi:
30.12 - Kitap Esintisi: Alıntılar



Ellie Watt hayatına sürekli sıfırdan başlamaya alışık biridir. Soyguncu bir çetenin kızı olarak çocukluğunu ailesinin son dolandırıcılığı için kullanılmaya alışık şekilde geçirmiştir. Şimdi daha büyümüş, akıllanmış ve dolandırıcılığı sanat haline getirdiği hayatından emekli olmaya hazırdır. Ama kuru topraklardan oluşan California'daki Palm Valley'e tekrar dönmesi umduğundan daha fazla ayartıcı sebep taşımaktadır;Camden McQueen. Bir zamanlar okulun ucubesi olarak bilinen Camdentanıdığı çocuğa göre daha iri ve kötüleşmiş, kendi işini yöneten yetenekli bir dövme sanatçısına dönüşmüştür. Ellie Camden'ın hala ona aşık olduğuna güvenirken hesaba katmadığı şey ise karşılıksız aşkın zamanla ne kadar kolay saplantıya dönüşebileceğidir.

   Camden Ellie'nin onu dolandırma planlarını farkettiğinde ona rededemeyeceği bir teklifte bulunur ama özgürlüğünün bir bedeli vardır ve bu da Ellie ile Camden'ı zorlu bir yolculuktan geçirecektir.





“Sen kötü birisin Ellie,” dedi ironiden yoksun bir şekilde.“Ben kötü değilim. Asıl kötü olan hayat ve ben sadece kendimi kurtarmaya çalışıyorum.”


“Yaraların hakkında ne hissettiğimi biliyorsun. Onlar sadece seni daha da güzelleştiriyor.”





“Bu bir veda öpücüğü değildi, aksine bu sonsuza dek sürecek bir şeyin başlangıcıydı.”


“Göremediğin için mi yaralarımın olmadığını sanıyorsun? Çoğu insan acısını derinlerinde yaşar, kimsenin ulaşamayacağı yerlerde. Ta ki çok geç olana kadar.”




“O da kimdi” diye fısıldadı.
“Kim?” dedim aptal rolüne yatarak.
“O Ellie Watt. Gerçek Ellie Watt’ı tanıyorum ve o çok da insanlarla kaynaşan bir tip değil.”
“Hangi Ellie’yi tercih edersin?” diye sordum sataşarak.
Yürümeyi kesti ve beni kendine doğru çekip gözlerime baktı. 
“Hangisi olursa.”


“Hatalarımla yaşamak zorundayım ama onlardan pişman olmak zorunda değilim. Hareketlerimden pişmanlık duyarım ama sonuçlarından pişmanlık duyamam. Hepimiz hayatta kendi yollarımızı çizeriz. Tanıştığımız herkes, yaptığımız her şey bizi değiştirir. Bizi “biz” yapar. Ve eğer şanslıysak her şeyi tekrar düzeltme şansına sahip oluruz.”





“Senin hakkında neler bildiğimi biliyorum,” diye fısıldadı sıcak nefesiyle kulağıma. “Ve daha fazlasını öğrenmek istiyorum.”


Umarım her zaman bir parçam seninle olur Eden. Seninki her daim benimle kalacak. Senin olmadığın bir dünya, adeta bestesiz bir müzik gibi. Bir bütün olması için ikisine de ihtiyacın var.





"Silah filan gerçekten gerekli mi?" "Hayır." diye kabul etti Camden. "Bir tanesinin el altında olması eğlenceli." "Fazladan bir penis gibi yani." diye dalga geçtim. Sertçe gülümsedi. "Onun gibi bir şey."


Boğazımı temizledim ve dudaklarına doğru konuştum. “Üzgünüm, biraz zaman geçmişti.” 
“Beş dakika içinde aynı şeyleri benden duymaya hazır ol,” diye mırıldandı. 
“Beş dakika, öyle mi?” 
“Hayatının en iyi beş dakikasını yaşatacağım.” 
Dudağını sertçe ısırdım, sonra da serbest bırakıp mavi gözlerine baktım. “Zamanın azalıyor.”

Zamanında yaptığım Sins & Needles yorumu için buraya bakabilirsiniz :)

Ayrıca bir kişiye kitabın ingilizce e kitabını veriyoruz. Katılmayı unutmayın :)
a Rafflecopter giveaway




Yorum Gönder

0 Yorumlar