Blog Tour: Infinite Possibilities - Lisa Renee Jones

Title: Infinite Possibilities (The Secret Life of Amy Bensen, #2)
Author: Lisa Renee Jones
Publication: November 11th, 2013
Turkish edition: None.
Amazon - B&N 





Secrets and lies. They are everywhere: haunting her, tormenting her. In the midst of it all, he’d been her escape, her passion. The only person she’d trusted in six years. And then he’d made her doubt that trust, cutting her deeply. But as she’d once told him, she was damaged, not broken. She is ready to fight and not just for survival. She is fighting for the truth and she won’t stop until she has it, not even for…him.


Serinin ilk romanına göre beklediğimi alamadığım bir roman oldu. İlk kitabı Amy'nin Liam'ın bir konuşmasına kulak misafiri olmasını duyduğunda bırakmıştık. Bunun üzerine ailesine ne olduğunu çözmeye tek başına devam etmeye karar veren Amy, Liam'dan bir nevi kaçıyor ve bir süre ondan ayrı kalmayı da başarabiliyor. Ama tabi ki Liam onu buluyor ve Amy'nin içgüdülerinin ters işlemiş olduğunu kanıtlıyor.

Ayrıca Amy hamile olduğunu öğreniyor ki bu durum Liam'ın onu koruma içgüdüsünü had safhaya çıkarıyor. Sürekli geçmişimden anılar hatırlayan Amy, yavaş yavaş olayları anlamaya başlıyor. Ayrıca kitabın sonlarına doğru öldü sandığı kardeşinin aslında yıllarca onu koruyup kollayan kişi olduğunu öğreniyor. Tabi bunu karısı olduğunu iddia eden Meg isimli bir kadından öğreniyor ama Meg'in de görünen kişi olmadığını anlıyoruz bir süre sonra. Karşı komşusu ayağında takılan Jared'ın ise kardeşinin bir tanıdığı olduğunu ve Amy'i kardeşi adına kollamakla görevli olduğunu da öğreniyoruz.



Erkek kardeşi Chad ise ailesini öldüren adamlarca kaçırılmış ve bu adamların elde etmek istedikleri bir şeyler var. Amy tam olarak ne olduğunu çözemese de anılarına indiği bir vakit tüm bu insanları ifşa edebilecek belgelerin nerede olduğunu hatırlıyor ve oyuna dahil olmaya karar veriyor. Malesef bebeğini düşürüyor ama yanında Liam ile kardeşini kurtarıp hayatını geri almaya kararlı.

Serinin üçüncü kitabı seneye bir vakit bizimle olacak ve Chad'in ağzından anlatılacak. Kitabın sonundaki epilogda çektiği işkenceleri biraz anlayabiliyoruz ama onun hikayesi de ilginç olacak. İkinci kitap tamam olay barındırıyordu ama garip de bir monotonluğu vardı. İlk kitabı heyecanla okumuştum ama bunun bir yerinde kaybettim o heyecanı. Serinin son kitabını da okuyacağım ve umarım daha çekici bir kurgusu olacak. Şimdilik benim için ortalama bir kitap olduğunu söyleyip kenara çekileceğim.

Serinin ilk kitabına yazdığım yoruma buradan ulaşabilirsiniz.



Yorum Gönder

0 Yorumlar