Escaping Reality (The Secret Life Of Amy Bensen, #1)

Yazar: Lisa Renee Jones
Yayınevi: Julie Patra Publishing
Sayfa sayısı: 250
Türkçe edisyon: Yok.

Infinite possibilities….
Infinite passion…..
Infinite danger….
His touch spirals through me, warm and sweet, wicked and hot. I shouldn’t trust him. I shouldn’t tell him my secrets. But how do I not when he is the reason I breathe? He is what I need.
At the young age of eighteen, tragedy and a dark secret force Lara to flee all she has known and loves to start a new life. Now years later, with a new identity as Amy, she’s finally dared to believe she is forgotten–even if she cannot forget. But just when she lets down her guard down, the ghost’s of her past are quick to punish her, forcing her back on the run.

On a plane, struggling to face the devastation of losing everything again and starting over, Amy meets Liam Stone, a darkly entrancing recluse billionaire, who is also a brilliant, and famous, prodigy architect. A man who knows what he wants and goes after it. And what he wants is Amy. Refusing to take “no” as an answer, he sweeps her into a passionate affair, pushing her to her erotic limits. He wants to possess her. He makes her want to be possessed. Liam demands everything from her, accepting nothing less. But what if she is too devastated by tragedy to know when he wants more than she should give? And what if there is more to Liam than meets the eyes?



Escaping Reality adından anlaşıldığı gibi bir kaçış hikayesi. Sorun şu ki Amy neden kaçtığını tam olarak bilmiyor. Çalıştığı yerde koruyucusundan mektup aldığı zaman kaçması gerektiğini görüyor. Yeni bir isim, yeni kimlikler, nakit para, yeni bir iş vs. her şey ayarlanmış bir halde önüne sunuluyor. Bu sefer New York'tan ayrılmayı hiç istemiyor ama eli mahkum kendini Denver uçağında yanında yakışıklı mı yakışıklı, zengin mi zengin bir mimar ile buluveriyor. Biraz kontrolcü karaktere sahip olan Liam Amy'i gözünün önünden ayırmayacak kadar takıntı gösteriyor. Aradaki elektriğe karşı koyamıyorlar ama Amy geçmişi yüzünden sıkıntı çekeceğini düşündüğü Liam'dan uzaklaşmak istiyor. Liam böyle bir şeye izin verir mi? Vermiyor zaten.

 Bir de Jared var, karşı komşu. Ondan garip bir elektrik alıyor Amy, ama daha önce tanıştığını düşündüğü şeklinde bir elektrik. Bana onun koruyucusu olabilir gibi geldi. Kitapta açıklanmıyor işte, ama bu Jared hacker olduğu için o çıkarsa şaşırmayacağım. Ayrıca Amy kurmaca bir ofiste kurmaca bir emlak yeriyle karşı karşıya olduğunu düşünüyor. Bu sefer işlerin daha garip olduğunu sezen ve kaçmaktan yorulan Amy, en sonunda neyden veya kimlerden kaçtığını öğrenmeye çalışıyor.

Kitabın sonunda Liam'ın konuşmasına misafir olmasıyla kendini memleketi Texas'a gitme isteği içinde buluyor. Orada neler bulacak ve geçmişinde ailesine tam olarak ne olduğunu bulma umutlarımız ikinci kitaba kalıyor. Kötü bitiyor açıkçası, böyle sonları sevmem ama ikinci kitapla bütün bu gizem dağılacak gibi geliyor. Yazar çabuk yazsa bari.


Serinin ikinci kitabı: Infinite Possibilities 


Yorum Gönder

0 Yorumlar