Yatağımdaki Yabancı



Orijinal adı: The Stranger I Married
Yazar: Slyvia Day
Yayınevi: Pegasus
Sayfa: 380

Evlilik Bir Kumardır
Dört yıl önce Isabel'e mantık evliliği yapmayı teklif ettiğinde Gray vurdumduymaz bir yakışıklıdır fakat artık genç adamın içindeki o çocuksu serseriden geriye eser kalmamıştır. O artık sırların içine gömülmüş ve kaybolduğundan beri yaptığı şeyler hakkında hep sessiz kalmıştır.
Aşksa Bu Oyunun En Büyük Sürprizi
Isabel'in kolaylıkla başa çıkabildiği o pervasız genç artık yoktur ve bu tutkulu adam ehlîleştirilemez gibi görünmektedir. Genç kadın, Gray'in içinde yanan ateşi keşfetmeye cesaret edebilecek ve karşı konulamaz bir yabancıya dönüşen âşığına içini açabilecek midir?



Slyvia Day bu aralar bizde çok popüler. İki yayınevi de büyük bir hızla kitaplarını çevirip yayınlıyor. Yatağımdaki Yabancı ise Pegasus'tan çıkan ikinci kitap. Türü gereği bol bol erotik sahne içeren kitap aslında pek de orijinal bir konuya sahip değil.

Konusu sizi rahatsız eder mi bilmem. Çünkü evlenen çift (erkek 22, kadın 26 yaşında) sevgililerinden ayrılmayı kabul etmiyorlar. Aynı yatağa girmeyip dışarıda bol bol dedikoduya sebep oluyorlar. Gray hatta genç bir kıza aşık ve kız da hamile. Bunun mutluluğuyla yine de gözü dışarıda, başka kadınlarda (!). Isabel ise yatağına aldığı erkeklerle birkaç yıl takılan bir dul.

Ne zaman ki Gray sevdiği kızın çocuğuyla öldüğünü duyuyor, şok geçiriyor ve alıp başını gidiyor. Öyle ki 4 yıl sonrasına kadar da dönmüyor. Döndüğü zaman ise bir zamanlar olduğu neşeli çocuk gitmiş, yerine daha sert hatlı, mutsuz bir adam gelmiş. Isabel evlendiği adamı tanıyamıyor, tamamen bir yabancıya dönüştüğünü görüyor. Ama Gray'in ise Isabel'i tekrar gördükten sonra tek bir amacı var: O da karısını kendine aşık etmek.

Isabel önceki evliliğinde çok yara aldığı için Gray'i bir hayli zorluyor ama asıl çocuk meselesinde araları bir ara kopuyor gibi oluyor. Ama Gray isimli aşık erkek dayanamayıp karısının peşinden koşuyor.

Kitapta ayrıca Isabel'in abisi Ryhs'in de hikayesini okuyoruz. Onun da ince, narin, sosyeteyle pek işi olmayan genç kıza aşık oluşunu görüyoruz. Kitabın sonu ise epilog. Çocuklu, doğumlu epiloglardan. Kitaba 4 vermemin nedeni bu, yazar beni hassas yerimden yakaladı çünkü. Neticede fena bir kitap değildi, eh işte diyebilirim. Konuya çok özenilmemiş gibi geldi bana o kadar. Okumadan önce bir hayli erotik sahne içerdiğini bilin, ona göre okuyun.




Yorum Gönder

0 Yorumlar