Kitap Yorumu: Bir Kış Büyüsü - Brenda Novak


Orijinal adı: Take Me Home for Christmas
Yazar: Brenda Novak
Çevirmen: Betül Cevahircioğlu
Tür: Aşk, Dram, Kasaba 
Seri: Whiskey Creek, #5
Sayfa Sayısı: 432
Baskı Yılı: 2019
Dili: Türkçe
Yayınevi: Martı

Martının pek umursamadığını düşündüğüm seriden yeni kitap geldi. Ben de inatla türkçe okumayı beklemişim sanırım, yoksa bir öncekini okuduğumda bunu da feci merak ettiğimi belirtmişim. Ama gel zaman git zaman unuttum tabi bu kitabı komple. Neyse ki unutmadıklarını görmek iyi oldu, ben de seriyi bir hayli hatırladım. 

Kasabanın sevilmeyen kızı Sophia senelerce yaptığı bir hatanın bedelini ödemekte. Aynı zamanda korkunç bir evliliği olan Sophia, kocasının çevirdiği pislikleri öğrenince daha da zor durumda kalıyor. Sadece kızı Alexa'nın uğruna çabalayan Sophia kendini eski sevgilisi Ted'in evinde kahya olarak buluyor. Ted de her ne kadar seneler önce kalbini kırsa da düştüğe duruma üzülmeden edemiyor ve ona iş veriyor. Eve'in araya girmesini kesinlikle gereksiz bulsam da kitap tabi ki güzel bağlanıyor. Ama burada da bir sorun var bana göre, sonu pek hızlandırılmış. Yani kitabın 400 sayfası giriş gelişme, belki son 10 sayfası final. Bence daha detaylı bir finali hak etmişti.

Her şeye rağmen elimden düşmeden okuduğum için kitabın notunu pek kıramadım. Kasaba hikayelerini seviyorsanız Brenda Novak'ın Whiskey Creek serisini de kesinlikle okumalısınız. Çiçek,böcek, komedi gibi şeyler bu seride olmasa da dram içeriği insanı daha bir okumaya sevk ediyor sanki. Hem talep olursa yayınevi de kitapların arasına iki sene felan koymaz belki.



Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. GLI present testing, certification and professional companies to the worldwide gaming trade. In the sport, examine the paytable of your chosen title to seek out|to search out} out every symbol's worth. Play blackjack for enjoyable with greater than 35 free blackjack 코인카지노 video games on this web page.

    YanıtlaSil