Kitap Yorumu: Wildfire | Ilona Andrews


Orijinal adı: Wildfire
Yazar: Ilona Andrews
Seri: Hidden Legacy, #3
Tür: Fantastik, Sihir, Paranormal Aşk
Sayfa Sayısı: 391
Baskı Yılı: 2017
Dili: İngilizce

Uzun süredir yorum girmeye üşenmemi bu kitapla bozuyorum. Bu seri bir başka dostum, anlatabilecek miyim bilmiyorum da... 

Biliyorsunuz ki Ilona Andrews bizde Kızıl Ateş isimli kitabıyla tanınıyor. Bu kitap da o serinin yayınlanan üçüncü kitabı. İkinci kitabın çeviriye girmesi yakın görünüyor ama üçüncüyü biraz daha bekleyeceğiz gibi Türkiye'de. Ben tabi ki çıktığı gibi okuma listeme aldım ve normalden uzun sürse de bitirmem, su gibi akan bir kitap daha okudum. 

Deli Rogan ve Nevada'nın başı yine dertte. Birinci ve ikinci kitapta temellerini okuduğumuz örgüt bu sefer çok daha tehlikeli bir hal alıyor. Yeni kötüler, yeni davalar ve bol bol yeni gelişmenin olduğu mükemmel bir hikaye daha çıkıyor ortaya. Bu sefer hem başlarından geçenler hem de kişisel olarak yaşadıkları çok daha ilgi çekiciydi. 

Nevada'nın diğer cadı büyük annesi ile bir hayli haşır neşir oluyoruz ve söylemem gerek - ben o kadına azıcık sempati duymuş olabilirim. Onun dışında Rogan ile olan ilişkisi de tam gaz ve sevimli bir şekilde devam ediyor. Buraları kesin Ilona yazıyor, çünkü ne zaman aklıma gelse gözlerimde kalp beliriyor- kadın eli değmiş olmalı :D Onun dışında küçük kız kardeşinin ne olduğunu NİHAYET anlayabiliyoruz ve ağzımız açık kalıyor. Özellikle son sayfalarda bir sahne var ki aklıma geldikçe kıkırdıyorum. Sonra Leon var... Bir sürü gelişmenin olduğu mükemmel bir kitap çıkarmışlar yine. 

Seriye bu kitapla son vereceklerini sanıyordum ama kitabın sonunda açıklanamayan kişi - açıkçası kim olduğuna emin gibiyim - hikayenin bitmediğini gösterdi. Bir sonraki kitabın yayın tarihine dair hiçbir açıklama yok, umarım çok bekletmezler... InnKeeper serisinden de hala haber yok, sanırım Kate Daniels kitaplarına dönüş yapacağım. 

İkinci Kitap: White Hot




Yorum Gönder

0 Yorumlar