Kitap Yorumu: Alev | Karen Marie Moning


Orijinal adı: Burned
Yazar: Karen Marie Moning
Seri: Fever, #7
Çevirmen: Can Besen
Sayfa Sayısı: 538
Baskı Yılı: 2016
Dili: Türkçe
Yayınevi: Artemis


Her şeye hazırlıklı olduğunuzda sizi ters yüz etmeye devam eden bir seri bu. Bu kitabın çoğunluğu Mac'in ağzından anlatılıyor. Dani ile araları hala bir garip ama onu çok sıkıştırmamaya çalışırken büyük bir hata yapacak ve bunu çok geç fark edecek.

Kitabın temel olayı kendini Kırmızı Cadı'ya kurban veren Christian'ı kurtarmak ama bunun yanında inanılmaz detaylar da var. Öncelikle şehirde yeni bir grup sidhe-kahini var ve başlarında da Jada isminde aşırı soğuk, mantıklı ve öldürme tutkunu bir kadın var. Bu tarafta işler hiç beklemediğiniz bir şekilde ilerleyecek ve kitabın bir yerinden sonra Mac'in görünmez oluşu sayesinde yine birçok bilgi ele geçirdiğimiz bir macera olacak.

Kitabın sonu yine kötü bitenlerden ama o kısmı tahmin etmek zor değil bana göre. Asıl ilginç olay Ryodan'ın Dani hakkındaki düşüncelerini dinlemek bence, birazcık daha karaktere ısınmamı sağladı diyebilirim. Ama dediğim gibi hiç beklemediğiniz türde bir şeye gebe bu kitap, dönüp Buz'da neler düşündüğünüzü yüzünüze vurup duracak.

Şimdi, sonraki kitap yayınlanmadı. Yayınlanacak mı meçhul. Artemis bir süredir face sayfasına uğramadığı için soramıyorum da, sorana da cevap gelmiyor zaten klasik. Bu kitabın çıkışının üstünden neredeyse bir sene geçtiği için içimde bir umut da yok değil, belki beklemedik anda dan diye çıkarıverir diye. Arka arkaya üç kitap devirince bir mola vermeye karar verdim, umarım bu arada bize bir sürpriz yapar.

#5 Gölge Ateşi
#6 Buz 




Yorum Gönder

0 Yorumlar