Kitap Yorumu: Egomaniac | Vi Keeland


Orijinal adı: Egomaniac
Yazar: Vi Keeland
Sayfa Sayısı: 289
Baskı Yılı: 2017
Dili: İngilizce

Vi Keeland da bir önceki yorumumdaki Penelope Ward'ın yazar eşi oluyor, ikilinin kitaplarını sevdiğim için - ki hep söylüyorum - tek yazdıkları kitaplar da ilgimi çekiyor ama bir önceki gibi beklediğimi pek bulamıyorum. Yine de kapaklar güzel, konular da fena değil, okunur ya deyip dalıyorum.

Bu sefer ise kitap gerçekten eğlenceli başlıyor. Emerie bir psikolog ve tam da ucuza bulduğu yeni ofisine yerleşmekle meşgulken gecenin bir yarısı ofisine biri giriyor. Korkup polisi aramaya çalışsa da bir süre sonra aslında ofisin gerçek sahibinin gelen kişi Drew olduğunu öğreniyor ve dolandırıldığını anlıyor. Kötü bir durumda kalan Emerie'ye ise Drew yardım ediyor ve geçici bir süre hem ofisi paylaşıyorlar hem de Emerie ona sekreterlik yapmaya başlıyor.

Tanışmaları çok eğlenceli olsa da Drew'ın şirret bir eski karısı var ki okurken kadını boğasınız geliyor. O gıcık kadın yüzünden birbirlerine aşık olmakta olan çiftimizin arası açılıyor ama bunu durdurmayı başarıyorlar. Az biraz klişelik olsa da fena olmayan bir hikaye aslında. Yine de diğer kitaplara karşılaştırma yaptığımdan böyle oluyor.

Diğer kitaplar: 

Yorum Gönder

0 Yorumlar