Kitap Yorumu: Stuck-Up Suit | Penelope Ward & Vi Keeland


Orijinal adı: Stuck-Up Suit
Yazar: Penelope Ward & Vi Keeland
Sayfa Sayısı: 334
Baskı Yılı: 2016
Dili: İngilizce


Penelope ve Vi ablalarımızın ortaklıklarının ilk meyvesini yazmıştım, yazmaya devam ettiler ve güzel işler çıkardılar cidden. Benim ilk okuduğum kitapları aslında buydu. Erkek karakter sinir bozucu, kuralcı, asabi Graham. Kadın karakter Soraya ise kendine has bir kişiliği olan, kolay kolay boyun eğmeyen, cıvıl cıvıl bir kız. Zaten genelde böyle arıza erkeklere lafını esirgemeyen bu tip kadınlar yazılmalı ki eğlenceli olsun. 

Soraya her gün trenle işe gidip geliyor ve bunlardan birinde gözüne kestirdiği yakışıklıyı süzmeye başlıyor. İşin garibi adam inerken telefonunu düşürüyor ve Soraya da telefonu ona iade etmek için eline alıp kimliğini bulmaya çalışıyor. Tabi bol bol da telefonunu kurcalıyor. Ama kişiliği hiç beklediği gibi çıkmıyor ve telefonu iade ettiği gün ona gününü gösteriyor. Graham da kendine böylesine kafa tutan kızın kim olduğunu bulmaya çalışıyor ve bir hayli eğleniyorsunuz. 

Klasik etkilenmeler, birbirleriyle vakit geçirmeler derken kurgu klasik yolda ilerlemiyor. Graham'ın hayatında çok önemli değişiklikler oluyor ve Soraya araya girdiğini düşünüp garip şeyler yapıyor. Ama tabi ki en sonu mutlu son, zaten mutlu son olmasa okumam ve de yazmam. Ayrıca yazar bir de bonus sahne yayınlamış sitesinde, o da sevimliliğini artırıyor. Kitabın gayet erotik olduğunu ve +18 olduğunu da belirtmem gerek. 

Diğer kitapları:
Cocky Bastard
Playboy Pilot





Yorum Gönder

0 Yorumlar