Kitap Yorumu: Roman Crazy | Alice Clayton, Nina Bocci



Orijinal adı: Roman Crazy
Yazar: Alice Clayton, Nina Bocci 
Sayfa Sayısı: 336
Baskı Yılı: 2016
Dili: İngilizce
Seri: The Broad Abroad, #1

Alice Clayton bizde de tanınan bir yazar. Wallbanger - yani Duvarların Dili Olsa - bence çok iyi bir kitaptı, bir hayli de severim. Ama arkasından gelen ikinci kitabı da o derece kötüydü bence. Sanki bambaşka biri ilk kitabı yazmış gibi. 

Roman Crazy kitabında da  kocasından boşanıp Roma'ya kendini bulmaya giden karakterimiz Avery. İşin garip bir cilvesiyle 9 sene önce Barcelona'da terk edip gittiği eski sevgilisi Marcello en yakın arkadaşının iş arkadaşı çıkıyor bir de. Marcello karakter olarak tam bir romantik İtalyan erkeği ve muhtemelen kurgunun da en güzel yanı. Eski anıları yad edip kendilerini tekrar bir ilişkinin içinde bulmaları zor olmuyor. Avery de sanat okuduğu için kendini resme ve restorasyon çalışmalarına verme fırsatı buluyor, Roma'ya da aşık oluyor.

İki sene önce ben de bir Roma seyahati yaptığım için anlatılan, gezilen mekanları gayet gözümde canlandırabildiğim bir kitap oldu benim için. Ama kurguda bir şey eksik gibi geldi, tam olarak bir son hissi de vermediğinden korkarım ki ikinci bir kitap daha yazacak yazar bu karakterlerle. Wallbanger'de ne olduğunu gördük, o yüzden pek umutlu değilim ama yine de bir şans veririm meraktan. 





Yorum Gönder

0 Yorumlar