Kitap Yorumu: Broken Juliet | Leisa Rayven (Starcrossed, #2)



Orijinal adı: Broken Juliet
Yazar: Leisa Rayven
Sayfa Sayısı: 336
Baskı Yılı: 2015
Dili: İngilizce
Yayınevi: Pan
Seri: Starcrossed 2. kitap


İlk kitaptan sonra çeviriyi beklemeyeyim de seriyi, en azından Cassie ve Ethan'ı anlatan kitapları bitireyim dedim. İlk kitapta şüphelendiğim gibi bu kitapta da geri dönüşler vardı ve hatta daha çoktu sanırım. Hem onların üniversitede bozulan ilişkilerini okumak, hem de Ethan'ın şimdiki zamanda Cassie'yi geri kazanmak için yaptıklarını okumak biraz yordu. Geçmişleri ilk kitapta hoşuma gitmişti ama sanırım sürekli aynı tarz beni yoruyor cidden. 

Yine Cassie'nin ağzından dinliyoruz. Ayrılmaları, yeniden birleşmeleri, okul, büyük projeler, mezuniyet vs. derken geçmiş kısımları öğrenmiş oluyoruz. Şimdiki zamanda ise Cassie hala kalbini tekrar Ethan'a açıp açmamakta kararsız. İlk kitaptaki o hissi bunda pek alamasam da kitaba kötüydü diyemem. İlişkilerinde murada ermeleri için bu hikayeyi onlar kadar zorlanarak okumamız gerekiyordu demek. Yine de tek kitapta halledilemez miydi diye düşünmeden edemedim. Artık karar sizin.

Yazar iki kitap boyunca Ethan ve Cassie'yi anlatmış. Seride bir de üçüncü kitap var ama o bizim çiftimiz hakkında değil, Ethan'ın kız kardeşi Elissa hakkında. Onu da bir ara okumayı düşünüyorum.




Yorum Gönder

0 Yorumlar