Kitap Yorumu: Kiss An Angel | Susan Elizabeth Phillips

Orijinal adı: Kiss An Angel
Yazar: Susan Elizabeth Phillips
Yayınevi: Avon
Sayfa sayısı: 384
Türkçe edisyon: Yok.




Wedding Day

Pretty, flighty Daisy Devreaux can either go to jail or marry the mystery man her father has chosen for her. Arranged marriages don't happen in the modern world, so how did the irrepressible Daisy find herself in this fix?
Alex Markov, as humorless as he is deadly handsome, has no intention of playing the loving bridegroom to a spoiled little feather-head with champagne tastes. He drags Daisy from her uptown life to a broken down traveling circus and sets out to tame her to his ways.
But this man without a soul has met his match in a woman who's nothing but heart. Before long, passion will send them flying sky high without a safety net... risking it all in search of a love that will last forever.

Yazarın Chicago Stars serisinden bağımsız, yine bir o kadar güzel hikaye anlattığı bir kitap oldu benim için Kiss An Angel. Konusunda kitabın nasıl ilerleyeceğini anlasanız da neler yaşayacaklarını anlayamıyorsunuz, o yüzden bir hayli şaşırtıcı ve sevimli bir hikaye oldu diyebilirim. Kapağına bakıp kızı prenses felan bile sandım ama alakası yokmuş. Daisy ve Alex çok ilginç bir hikaye yaşatıyorlar bize.

Suratsız damat Alex ile evlenmek zorunda kalıyor Daisy. Her şey babasının isteği üzerine ayarlanmış ve başarısız olduğu için de bir nevi ceza niyetine Alex isimli bu yabancıyla evlendirilmiş. Aslında babasının başka planları olduğunu kitap ilerledikçe anlıyoruz ama Daisy için durum hiç de iç açıcı değil. Bu soğuk Rus evlendikten sonra da ona aynı şekilde davranıyor ve kızı alıp evine götürüyor. Evi derken de kesinlikle Daisy'nin ve de benim beklemediğim bir yer olduğu ortaya çıkıyor: Derme çatma bir karavan.


Alex'in sirkte gösteri yapması ve onlarla yaşaması Daisy'i şok ediyor, beni de bir hayli. Ama güçsüz sanılan bu kız aslında ne kadar güçlü ve sevimli olduğunu Alex'in gözüne defalarca sokuyor. Sirk de garip bir yer hani, ilginç kişilikler, türlü türlü hayvanlar felan var. Garip bir kurgu o yüzden de bence çok eğlenceli.

Bir hayli sevdim, zaten yazara ne kadar hayran olduğumu bilen bilir. Romancekolik önerdi, ben de dayanamadım. İlginç gerçekten, yani okuyunca içinden çıkamıyorsunuz. Bakalım şimdi ne olacak diye diye mutlu sona ulaştım, ayrıca bir sürü de sır olduğundan ilerlerken bir hayli şaşırıyor da insan. Kısacası bayıldım, bu kitap bize de gelmeli!



Yorum Gönder

0 Yorumlar