Kitapçı Günlükleri Vol:13

İstanbul Kitap Fuarı'nın beni bir süre daha idare etmesi gerekirdi ama yayın evlerinin çıkardığı bazı kitaplar var ki almadan duramazdım. Ben de en iyisi kıyayım paraya dedim ve okumak istediğim tüm kitapları toplu olarak aldım diyeyim. Ne mi aldım?

Neden böyle garip duruyorlar derseniz, sol taraftaki beş kitabı bu yazıyı yazana kadar bitirmiş olmam. Hala koltukta okunup yerleştirilmeyi bekleyenler ise sağ kısım. Özellikle Nora, onu geciktirmek ve yavaş yavaş okumak istiyorum ama büyük ihtimalle çok fazla dayanamayacağım. Judith de fuarda es geçip sonra alırım dediğim yazardı. Kristen Ashley fuara yetişemedi sanırım ya da en azından ben oradayken yoktu. Susan Elizabeth'in yayınlanması direk sepetime girmesine yetiyor zaten. 


Okuduklarıma gelirsek... Lisa'ya kesinlikle yakında yorum gelecek. Ezelden beri beklediğim hikayeyi siparişi alır almaz okumaya başladığımı söylemeliyim.  Diğer dört kitap ise hoş zaman geçirtecek tarzda hikayelerdi. Marie Force ve Jill Shalvis okumayı çok sevdiğim yazarlar. Christine Bell'in de Kiralık Eş kitabını okuyup beğenmiştim. Ama hikayeler sadece güzel zaman geçirmelik, onu bilin. Çik-lit tarzından zevk alanlara özellikle. C.L. Parker ise fuarda gene bulamadığım yazardı. Nasıl olduysa tükenmişti. Nihayet hikayeyi tam anlamıyla bitirdiğim için mutluyum.


Hiçliğin Kıyısında uzun süredir merak ettiğim bir hikaye. Jude Deveraux da bir hayli beğendiğim bir yazar, yayınlanan ikinci kitabını almamak olmazdı o yüzden. Debora Geary ise Gecenin Gölgesi'ni okuduktan sonra cadı konulu kitaplar denemek isteyişimin sonucu. Umuyorum ki beğeneceğim bir şey çıkacak. Colleen Hoover bir tek benim girişmediğim bir yazardı, bu vesileyle tanışacağız gibi. Her biri diğerinden çekici olduğundan sıralama yapamıyorum kesinlikle. Ama aralarında çok beğendiklerim büyük ihtimalle yorum listeme girecekler. Ama tabi ki önce Lisa var :)

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar