Kitap Yorumu: Aşkın Müziği | Kylie Scott (Stage Dive, #1)

Orijinal adı: Lick
Yazar: Kylie Scott
Yayınevi: Yabancı Yayınları
Sayfa: 318





Aşk, Seks ve Rock'N'Roll
Vegas’ta geçireceği gecenin sabahını hiç de böyle planlamamıştı…
Evelyn Thomas’ın yirmi birinci doğum gününü Las Vegas’ta kutlamak gibi büyük planları vardı. Ama kesinlikle akşamdan kalma bir halde banyo zemininde uyanmak, otel odasında son derece yakışıklı ve dövmeli yarı çıplak bir adamın varlığı ve parmağında King Kong’u korkutabilecek boyutta bir yüzük bu planlar arasında değildi.

Bir de tüm bunların nasıl olduğunu bir hatırlayabilseydi…

Aşkın Müziği'ni okumak için Türkçesini beklemem gerekiyormuş sanırım. Bizdeki kapağı gibi orijinal kapağı kendine çeken ilk faktördü benim için (şaşırmadınız). Bir de müzik gruplarını anlatan serileri seviyorum ben, o yüzden de okunacaklar arasındaydı ama uzun süredir de orada bekliyordu. Kısacası iyi oldu bizde çıkması.

Yabancı bu ara birçok güzel kitap hazırlıyor, Lick de onlar arasında en çok beklediklerimdendi. Konu klişe ama yine de okuması eğlenceli, olay akışı da sıkmıyor. Evelyn Vegas'ta bir otel odasında uyanıyor, dün geceye ait hiçbir şeyi hatırlamıyor ama odadaki dövmeli yakışıklı evli olduklarını söyleyince çocuğun üstüne kusuyor! Tam olarak üstüne değil ama böyle bir anlam da çıkmıyor değil. Evelyn'in hiçbir şey hatırlayamaması oğlanı çok bozsa da yaptıklarını hata olduğuna karar verip boşanma evraklarıyla ilgilenmeye başlayalım diyorlar. Tabi paparazzi ordusu yüzünden Los Angeles'ta tıkılıp kalıyorlar ve yalnız kalmaya karar veriyorlar. İşte her şey bundan sonra değişiyor.


Evelyn ve David evli kalmaya devam ediyorlar, aralarındaki ilişki biraz daha gelişiyor ama hala kızımız düğün gecesini hiç hatırlayamıyor. Yalnızken her şey iyi ama ne zaman David'in ünlü oluşu işin içine girse rahatsız olduğunu hissediyor Evelyn. Tüm bu hengameye sürekli dayanabileceğinden emin değil. İşin içine bir de David'in sırları girince Evelyn bu işin yürümeyeceğini anlayıp kaçıyor.

Her kitapta görülebilecek unsurlar olsa dahi, ben Aşkın Müziği'ni okurken hiç sıkılmadım. Rock gruplarına zaafım var kabul ediyorum ama yine de hoş zaman geçirten, rahat bir kitap yazmış Kylie Scott. Serinin diğer kitapları, grubun diğer elemanlarını anlatıyor ve şimdiden diğer kitaplar da okunacak listemde yerlerini aldılar.



Yorum Gönder

0 Yorumlar