32. ÜKG Blog Turu: Çırılçıplak | Raine Miller (The Blackstone Affairs, #1) - Kitap Yorumu + Seri Tanıtımı



Tur Programı
Kitab-ı Sevda - Ön okuma || 11.09.2014
Romancekolik - Yorum + Video || 11.09.2014
Kitap Esintisi - Yorum + Seri Tanıtımı || 12.09.2014
Yorumbaz - Yorum + Karakter Söyleşisi || 12.09.2014
Sevgili Kitap - Yorum || 13.09.2014








Çırılçıplak bir tutku. Gizlenen gerçekler. Unutmayacağınız bir aşk.

Londra Üniversitesi'nde sanat eğitimi alan Amerikalı bir öğrenci ve yarı zamanlı bir fotomodel olan Brynne Bennet, yaşadığı trajediye rağmen hayatını yeniden bir düzene sokmuştu. Ta ki başarılı işadamı Ethan Blackstone, Brynne'in çıplak fotoğrafını satın alana kadar...

Ethan, Brynne'i yatağında istiyordu ve onu orada tutmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdı. Onun dominant karakteri, Brynne'i hem çekiyor hem de korkutuyordu. Ancak bu ilişkide sırlar söz konusuydu. Hem de oldukça büyük sırlar… Ethan'ın ona duyduğu tutku, Brynne'i kurtarmaya yetecek miydi; yoksa aralarındaki sırlar ikisini de yok mu edecekti?

Çırılçıplak tam bir sahiplenme hikayesi. Ethan sahibi olduğu güvenlik şirketine gelen görevi en başta almak istemiyor ama koruması gerektiği kızın resmini gördüğünde işin temeli onun için değişiyor. Onu korurken ayrıca da kendi yatağına götürmeye kararlı.

Fotomodellik yapıp aynı zamanda Londra'da okuyan Brynne ise adamdan en başta etkileniyor ve açık sözlülüğüne şaşırmadan edemiyor. Geçmişinde hayaletler var ve babasının korunması için Ethan'ı tuttuğunun haberi dahi yok. Çift için işler karışacak tabi. Ve kitabın sonunda siz de "böyle kitap mı bitirilir" diye hayıflanacaksınız emin olun. O yüzden de diğer kitapların konuları sizi beklerken yatıştırabilir, ya da okumaz olaydım demenize neden olabilir :P

Gelelim serinin diğer kitaplarına. İlk kitap Naked sonrası üç ana kitap daha var. Bir de yan seri. Sıralama ve konuları ise aşağıda. Yalnız sonraki kitapların konuları spoiler içerebilir:


#1- Naked (Çırılçıplak)

#2- All In





Blackstone serisinin ikinci bölümü! Tehlike büyüyor. Uğruna savaşmaya değecek bir aşk. Elindeki her şeyi ortaya koyacak bir adam.


Ethan Blackstone’un önünde bir sorun var. Brynne’in güvenini kötüye kullandı ve kız da onu terk etti. Onsuz yaşamamaya kararlı ve pes etmeye de niyeti yok – Amerikalı güzel kızını geri almaya kendini adamış. Aralarındaki tutku patlamaya hazır ama birbirlerinden sakladıkları sırlar karanlık, ürkütücü ve birlikte bir yaşam kurmalarını engelleyebilecek kadar güçlü. Şimdi de Brynne’e yöneltilen siyasi tehditler var. Ethan’ın zamanı tükenmek üzere, tüm gücünü ve becerisini Brynne’i korumak için tekrar toplaması gerek. Brynne’i korkutucu geçmişinden kurtarmayı başarabilecek mi? Bir daha sevdiği kadının dokunuşunun yumuşaklığını, sağlam güvenini hissedebilecek mi? Bu sevdiği kadını elde etmek için her şeyi yapabilecek âşık bir adamın hikâyesi. Onu korumak için her şeyi göze alacak.


İki insanın birbirlerine duydukları büyük aşkla teslim olmalarını geçmiş acıları iyileştirip coşkulu, saf bir zevke kendilerini bırakmalarını anlatan ateşli bir hikâye.

#3- Eyes Wide Open 





Blackstone serisinin üçüncü bölümü: Parçalanmanın eşiğine gelen bir aşk. Aşkı yaşatmak için ortaya konulan zorlu mücadele.

Hayatlarına alışmak için çabalayan Brynne ve Ethan için ufukta büyük sürprizler var. Geçmişten gelen şeytanlar, birbirlerine hiçbir şeyin onları ayıramayacağına dair söz vermiş olsalar da aralarındaki tutkulu bağı bozmak için tehdit ediyor. Büyük ve acı verici bir kayıpla birlikte yeni umutlar gözlerini geleceğe çevirmelerini sağlıyor ama âşıkların acılı geçmişlerinden uzaklaşmaları mümkün olacak mı? Gizlenen bir avcı gölgelerde saklanıyor, Londra’daki 2012 Olimpiyat Oyunları’na kumpas kurmuş. Brynne ve Ethan her şeyi kaybetmenin eşiğinde. Kontrolleri dışında gelişen durumlara teslim olacaklar mı yoksa birbirlerini kurtarıp büyük ödülü kazanmak için tüm güçleriyle savaşacaklar mı?

Eyes Wide Open, saf aşkın sınandığında nelere kadir olabileceğini ve tehlike ile zorluklar karşısında kalbin neler başarabileceğini anlatan tutkuyla harmanlanmış bir hikaye.

#4- Rare And Precious Things





New York Times çok satan serisi Blackstone Serisinin dördüncü bölümü: Zor kazanılmış aşkları için savaşan iki yaralı ruh için parlak bir gelecek ve sonsuza kadar mutlu yaşamayı garantilemek için yeni bir umut.

İtalya kıyılarında huzurlu bir balayıyla tazelendikten sonra Blackstone ailesi değerli bebeklerine ve yeni evlerine alışmayı hazır. Ama geçmişten gelen hayaletler tekrar ilişkilerini tehdit etmeye başlayınca işler karışıyor. Ethan ve Brynne’ın birbirleri için daha da sert savaşması gerek. Rare and Precious Things, tamamlanmak için diğerine ihtiyaç duyan ve korumak için her şeyi feda etmeleri gereken aşkın ne kadar ender olduğunu öğrenen bir çiftin hikayesi.

Yan seride ise başka bir çift, Neil ve Elaina var. #3.5 romanı: Cherry Girl





Elaina Morrison yıllardır Neil McManus’a aşık. Aşık olmadığı bir zamanı hatırlamıyor. Kalp kıran trajediye ve yıllar süren ayrılığa rağmen hala ona aşıktı… ta ki hayat kalbini parçalayıp hayallerini yerle bir edene ve ona pes etmenin ne kadar zor olduğunu öğretene kadar…

İkili gerçek hayatın romantik düşlere benzemediğini tekrar tekrar anlıyor. Büyük bir mahvediş ardında acı dolu yaralar bırakıyor.
Ama Neil vazgeçmiyor. Yıllarını onu isteyerek ve beklemek zorunda kalarak geçirmiş. Her zaman bir asker olan Neil, bir savaşta ne yapması gerektiğini bildiği gibi Elaina’yı kazanmak için de ne yapacağını biliyor. İşte bu da tam olarak Neil’in yapacağı şey. Savaşacak ve bildiği şeyi Elaina’nın görmesini sağlayacak:

Ve Elaina sonsuza dek Kızıl Kadını olacak.

 Neil ve Elaina'nın hikayesinin devamı aralık ayında My Captain adıyla yayınlanacak.








Yorum Gönder

0 Yorumlar