Kitapçı Günlükleri Vol:11

Uzun zamandır buralara bir şeyler koymadığımı fark ettim. Aslında sürekli kitap alıyorum ama üşengeçliğim eklememe engel oluyor. Bugün iki farklı kargom vardı, böyle üst üste gelince de üşenmeyip koyayım dedim. Ayrıca geçen gün FB sayfamda belirttiğim babil.com alışverişini de bu yazıda bulabilirsiniz.

Öncelikle memleketten döner dönmez Okuoku'dan verdiğim kitap siparişim var. Adeta uzun süredir aç kalmış bir kurt gibi saldırdım diyebilirim. Peki neler aldım?




Guguk Kuşu: J.K. Rowling kitap yazmış, hem de polisiye yazmış. Yani mümkün değil okumamam. Robert Galbraith takma adıyla yazdığı kitap ayrıca çok da beğenildi.

Yalnızlar Adası: Aslında orijinalinden okudum ama kadını ve kitaplarını o kadar seviyorum ki Türkçesi çıkınca da dayanamadım. Friday Harbor serisinin ilk kitabı. Diğer kitapları da çok güzel.

İyi Dilekler Yolu: Toni Blake de okumaktan zevk duyduğum yazarlardan. Böyle sıkmıyor, germiyor, rahat rahat sevimli bir aşk hikayesi okuyorsunuz.

Fısıldayan Kaya: Virgin River çok sevdiğim kasaba serilerinden biri. Ne zaman yeni bir kitabı çıksa koşarak alıyorum zaten. Serinin 3. kitabı.

Aşka Düşünce: Novella Yayınları'nın bizimle tanıştırdığı bir yazar Marie Force. İlk kitabı çok sevmiştim, ikinci kitabı çıkınca da haliyle dayanamadım.

Meleğin Çağrısı: Aslında bu yazar ile önceki kitaplarıyla tanışmayı düşünüyordum ama baktım romantik gerilim kitabı çıkmış, tanışmayı bu kitapla yapalım dedim.

Çıplak Gerçekler: Yine bir kasaba romanı ama bu kasabada cinayetler oluyor. Serinin 2. kitabı.

Mesajınız Var: Okuoku hediyesi. Bir yaşam koçunun ağzından hayatta neleri nasıl yaptığının hikayesi. Pek benlik kitap değil ama bir şans verebilirim.


Sonraki siparişim ise babil.com sitesinden. Oradan sadece bir kitap aldım, o da Cafe Fernando.



Sert kapak, yaklaşık 400 sayfa ve ilk basımı mayısta olmuş bir kitap. Ülkemizdeki en ünlü yemek blogu diyebilirim Cafe Fernando için. Cenk Sönmezsoy'un hem ingilizce hem de türkçe yazarak bir hayli lezzetli tarifler paylaştığı Cafe Fernando, yurt dışında da çok ünlü. Bloguna defalarca girmiş biri olarak kitabını da uzun süredir almayı düşünüyordum, babil.com sayesinde de almayı başardım.


babil.com sitesi ile ilgili de bir şeyler yazacağımı söylemiştim. Siparişimden inanılmaz memnun kaldım. Ertesi gün hemen güzel bir şekilde hazırlandı ve o gün yola çıktı. Okuoku siparişimi daha önce vermiştim aynı anda aldım, anlayın yani. Ayrıca içinden çıkan bez çanta da çooook şirin :) Ayraçlar ve amatör ama bir o kadar sevimli bir gündem bülteni de vardı içinde. Kısacası babil.com onayladığım sitelerden. Ayrıca diğer satış sitelerine göre daha ilginç kitapları daha uygun fiyata bulabilirsiniz.


Kıyıya Vuran Hayatlar ise Tansaş'tan aldığım bir kitap. Üzerindeki fiyat çoğu Martı kitabında da geçerli. Migros ve Tansaşlardan siz de merak ettiğiniz kitapları bu fiyata bulabilirsiniz.


Ve tabi ki Duvarların Dili Olsa. ÜKG'nin bir sonraki tur konuğu.  Orijianilini okumuş olmama rağmen bu halini de bir oturuşta bitirdim ve yine çok eğlendim. Detaylar blog turda :)

Yorum Gönder

0 Yorumlar