Kitap Yorumu: Private Practice | Samanthe Beck

Kitap Adı: Private Practice
Yazar: Samanthe Beck
Yayınevi: Entangled Publishing: Brazen
Sayfa: 263
Türkçe edisyon: Yok.

He’ll teach her how to bring a man to his knees…
Dr. Ellie Swan has a plan: open her practice in tiny Bluelick, Kentucky, so she can keep an eye on her diabetic father, and make hometown golden-boy Roger Reynolds fall in love with her. But Ellie has a problem. Roger seeks a skilled, sexually adventurous partner, and bookish Ellie doesn’t qualify.

Tyler Longfoot only cares about three things: shaking his bad boy image, qualifying for the loan his company needs to rehab a piece of Bluelick’s history, and convincing Ellie to keep quiet about the “incident” that lands him on her doorstep at two a.m. with a bullet in his behind.

The adorable Dr. Swan drives a mean bargain, though. If sex-on-a-stick Tyler will teach Ellie how to bring a man to his knees, she’ll forget about the bullet. Armed with The Wild Woman’s Guide to Sex and Tyler’s lessons, Ellie is confident she can become what Roger needs…if she doesn’t fall for Tyler first.


Ellie, tıp okuduktan sonra hem babasıyla işleri yoluna koymak için hem de kendi kliniğini açmak için kasabasına geri döner. Lisede göz ardı edilen ama şimdi alımlı bir kadına dönüşen - ne yazık ki kendisi o kadar da farkında değil - Ellie'nin duyduğu bir dedikodu sayesinde içine bir umut dolar. Dedikoduya göre yıllardır gizliden gizliye aşık olduğu Roger nişanlısından ayrılmıştır ama gösterdiği gerekçe ise nişanlısına göre yatakta daha çılgın bir kadın istemesidir.

Ellie bunu duyduktan sonra Roger'ın aradığı o kadın olmaya karar verir. Bir gece yarısı evine yaralı olarak gelen Tyler ise tam da ona hocalık yapacak cinste bir adamdır. Bağlanmaya kararlı olmayan, gününü gün eden bu haşarı çocuk ilk başta teklife bir hayli şaşırsa da karşısındaki güzel kadını reddetmek istemez. Her ne kadar dersler Ellie'nin istediği doğrultuda gitmese de şaşırtıcı bir şekilde Roger'ı ayartmak istediğini unutmaya başlar ve hoca olarak anlaştığı adam yavaştan da kalbine girmeye başlar.

Aslında Roger'ı ayartmasına gerek yoktur, çünkü ayartması mümkün değildir. Kendi liginde oynamaya karar veren Roger'ın gay olduğunu bir tek Ellie göremez zaten. Derslerin bitmesini istemeyen Tyler da ona yardım etmez ve ikisi de kalplerini birbirine kaptırmış olarak bulurlar kendilerini.

Evet baya klişe bir konu ama nedense sıkılmadan, bir günde okutuyor kendini. Özellikle Ellie'nin inanılmaz derecede düz mantık olması kitabın en komik kısmı. Adam kalbim ağrıyor diyor, bizimki tüm tıp bilgisiyle işin romantikliğini anlamayıp teşhis koymaya çalışıyor o derece. Böyle deniz kenarında, hafta sonu evde rahatlıkla okunacak bir kitap bence.




Yorum Gönder

0 Yorumlar