21. ÜKG Blog Turu: Sana Kapıldım - Laurelin Paige | Alıntılar ve Çekiliş


ÜKG'nin 21. turu bir süre önce orijinalinden okuduğum Sana Kapıldım / Fixed On You kitabını ağırlıyor. Bu sefer kızımız gayet sorunlu, ama şaşırmayacaksınız ki adam da sorunlu. Garip bir ilişkiyi anlatan kitap, kendini okutuyor emin olun. Bense bu sefer kitaptan tadımlık alıntıları paylaşacağım.

1.GÜN
------------------
Romancekolik - Yorum | 17.02.2014
Kitab-ı Sevda - Yorum | 17.02.2014
------------------
2.GÜN
------------------- 
Yorumbaz - Yorum | 18.02.2014
Kitap Esintisi - Alıntılar | 18.02.2014
Sevgili Kitap - Ön okuma | 18.02.2014
-------------------
3.GÜN
-------------------
Kitap Hayvanının Günlüğü - Playlist |19.02.2014
Zimlicious - Yazarla Röportaj | 19.02.2014



Orijinal adı: Fixed In You
Yazar: Laurelin Paige
Yayınevi: Elf



İnsanları gizlice takip etmek ve hakkında yasaklama emirlerinin çıkarılması Alayna Withers'ın geçmişinin bir parçasıydı. İşletme üzerine yüksek lisansını eline alan Alayna, kendi geleceğini çizmişti. Çalıştığı gece kulübünde yükselmeyi hedefleyecek ve saplantılı aşk sorununu tetikleyecek her türlü erkekten uzak duracaktı. Müthiş plan. Ama Alayna gece kulübünün yeni sahibi Hudson Pierce'i hesaba katmamıştı.
Geçmişteki dürtülerini kontrol altında tutmak isteyen Alayna, akıllı, zengin ve yakışıklı tiplerden hep uzak durmaya çalışmıştı. Ama Hudson onu bir kere gözüne kestirmişti. Alayna'yı yatağında istiyordu ve bunu açıkça belli etmişti. Reddedemeyeceği bir iş teklifinde bulununca Alayna için Hudson'ı görmezden gelmek imkansız hale gelmişti. Gittikçe onun dünyasına çekiliyor, çekimine kapılıyordu. Hudson'ın karanlık sırrını öğrendiğinde ise kapılabileceği en kötü adama aşık olduğunu öğrenmesi için çok geç olacaktı. Belki de kusurlu geçmişleri birbirlerini iyileştirmeleri ve sonunda hayatlarında eksik olan aşkı bulmaları için onlara bir fırsat tanıyacaktı.

Gelelim alıntılara:

"Yaptığım ve söylediğim romantik sözler içimden geliyor olmayacak. Bunu unutmaman gerekiyor. Toplum içinde olmadığımız zamanlarda seni baştan çıkaracağım ve bu kesinlikle içimden geliyor olacak ama bu asla sevgi ile karıştırılmamalı.”

“Söyle, kıymetlim,” dedi.
“Gerçekte o kadar da aşağılık değilsin.”
Parmağını ağzına götürdü. “Hişş, itibarımı mahvedeceksin.” 

“Neden? Isırmayız,” dedi annesi ısrar ederek.
“Ama Alayna ısırır,” dedi kötü bir tavırla sırıtarak. “Ve bazen biraz gürültülü olabiliyor,” diye ekledi.
Kıpkırmızı olmuştum. 

“Çok bencilim. Özel olmak istiyorum. Özel olmadığımdan endişe ediyorum.”
“Öylesin,” dedi. “Hayal edebileceğinden çok fazla hem de,” dedi ve bana doğru döndü. 

Onu seviyordum ve onun da beni sevme ihtimaline inanmak istiyordum. 

Uyuyakaldığını düşünmeye başladığım sırada, “Seni yenmek istiyorum. Ama seni incitmek istemiyorum,” dedi kollarıyla biraz daha sıkıca sararak. “Seni incitmek en son istediğim şey.” 

Gerçekten de geçmişteki gibi sağlıksız ilişkilere girmekten korkuyordum ama Hudson’la aramdaki bu şeyin bitmesini de istemiyordum. Ve birlikte iş yapacaktık. Eğer en doğrusu onunla bir daha yatmamak olsaydı, buna dayanabilir miydim? Gözlerine baktım, onu korkuttum mu merak ediyordum. Çünkü tanıdığım kadarıyla kaçması gerekiyordu ve bunu yapmamasını umuyordum. 

“Sana çekiliyorum, Alayna. Bunu seni incitmek ya da seni kötü hissettirmek için yapmıyorum. Bunun nedeni senin güzel, seksi, akıllı ve biraz çılgın olman... Ve sen kırılmıyorsun, bu umutlanmama neden oluyor. Kendim için umutlanmama...” 

“Bu, kıymetlim. Bu tümüyle gerçek.” 

Kanepeye geçip raporların altında e kitap okuyucuyu aramaya başladım. “Masada daha rahat olmaz mısın?” diye sordum Bana bakmadan dudakları hafifçe kıvrıldı. “Sana yakın olmak istiyorum,” dediğinde bu yanıt karşısında şaşırmıştım. Odadaki diğer adamlar bize dikkat etmiyorlardı. Bunu onlara şov yapmak için söylememişti. 

“Bu seni çok mu korkutuyor?” diye sordum. Yüzündeki panik ifadesini görmeyi bekliyordum ama onun yerine zevk alan bir tavır gördüm. “Sen Alayna Withers, her şeyi yapabilir ama beni korkutamazsın,” dedi ve bu sözleri söylerken, yerinden kalkıp ceketinin önünü ilikledi. 

Ben istediğini alan bir adamım ve seni istiyorum.

“Sana bir nişanı bozmak için ihtiyacım var.”
Öksürdüm, onu doğru duyduğumdan emin olmak istiyordum. “Ne? Kimin nişanını?”
Hudson arkasına yaslandı, flaş ışıklarının altında gri gözleri parlıyordu. “Benim nişanımı,” dedi.


Çekilişe katılmayı unutmayın!
a Rafflecopter giveaway







Yorum Gönder

0 Yorumlar