Kitap Yorumu: Love Square | Jessica Ingro (Love Square, #1)

Title: Love Square
Author: Jessica Ingro
Release: July 19, 2013
Genre: Contemporary,
Romance, Erotica
Age Group: Adult

A love triangle gone bad...

He was the one guy I couldn't get enough of. One look from him would make me melt. He was the one I always wanted to love me, but always seemed so far away. Now he stands before me and he's turning my world upside down.

At one time I would have done anything to be close to him. But will that anything include betraying the man I pledged myself to and that loves me faithfully?

Samantha Monroe had it all. Or at least everyone thought she did. A career on the rise, a gorgeous husband, great friends and a beautiful home. So why does she feel so alone and empty? When she reconnects with an old flame, lines are tested and compromises made in a quest for happiness.

Jacob Matthews always wondered what happened to Sam Monroe. When fate brings them together after all these years, he can't help but wonder if its meant to be. But when he meets his perfect woman, there is no doubt in his mind she's his soul mate.

Will the search for happiness cost them everything or will their love square show them what really matters?


Bu kitap hakkında ne yazsam bilemiyorum. Daha yeni aldatma hakkında bir kitap okudum ama bunun kadar rahatsız olmadım. Sorun şu ki evli kızımız, çocukluk aşkı ile karşılaşıyor ve bir anda zaten pek de mutlu olmadığı kocasını şutlayıp eski erkek arkadaşı Jared ile vakit geçirmeye başlıyor. Tamam evliliğinde sorunlar var, ama Jared’a aşık olup aslında pırlanta kadar temiz olan Aidan’a böyle şeyler nasıl yapar insan anlamıyorum.

Aidan’ı bol bol boynuzlarken nihayet Aidan bunun telefonundaki mesajları görür ve aldatıldığını anlar. Tabi Aidan’ın duygularını kitabın sonundaki küçük epilogdan anlıyoruz. Önce sinirleniyor ama hatalarının farkına varıp karısını geri kazanmaya karar veriyor. Böyle de yüce gönüllülük... Neyse. Karısını Jared’den uzak tutmak için neler yapmış hatta kitabın sonunda öğreniyoruz.

Jared’e de aşık olduğunu düşünen Samantha, onun kendisinden uzaklaşması üzerine ne yapacağını bilemez. Bir hayli üzülür hatta. Tabi kızın tekiyle yiyiştiğini gördüğünde sanırsınız ki adamı şutlayacak, ama yapamaz tabi. Hemcinsimden utandığım an budur. Çünkü peşinden gitmeye başlar, kendisine dönmesini ister, Jared onu unutmamış olsa da onu kendisinden uzaklaştırmaktadır ama bizimki gizlice onları izlemeye dahi götürür işi. Neyse ki en yakın arkadaşı casusluk yapamadan ona biraz akıl fikir verir de çıldırmaktan kurtulursunuz.

Gözleri nihayet açılır ve kendine, Aidan’a, evliliğine ne yaptığını anlar sonunda. Ayrıca bir de hamile oluşuyla tekrardan korkar ama neyse ki bebek Aidan’ındır ve daha fazla drama istemeyen bünyeleriniz rahatlar. Hamileyken hatta Jared ve sevgilisine rastlar ama nihayet onu geçmişteki yerine koyduğunu görür ve onların yanından rahatlıkla uzaklaşır. Büyük ihtimalle buralarda Jared hata yaptığını anlamakta sanırım. Samantha yazar olduğu için sonraki kitabında bu aşk üçgenini anlatır ve Jared’ın düşüncelerini de sonraki kitap için verilen sneak peek’te görürüz. Onu geri almaya hala kararlıdır (kamera şakası di mi) ve yine bir şeyler yapacaktır. Bu durumda ben sonraki kitabı okumuyorum. Zaten tatlı mı tatlı Tessa isimli bebekleri olmuş çiftin, orada bırakalım hikayeyi benim için makul.

Kısacası okurken çok sinirlendim, yani bazı yerler fazla saçmaydı. Temptation da aldatma hikayesiydi ama ne bileyim o çok normalmiş lan dedim en sonunda. 1 yıldız mı 2 yıldız mı versem bilemedim ve 2’de karar kıldım hadi ayıp olmasın diye. Bir daha kitapları dikkatli daha bir şekilde seçeceğim kesin.


About The Author
Jessica grew up in Central New York. She spends her days as a Security Analyst at an IT consulting
company. She spends her free time reading books and developing ideas for her own stories. Writing
is her secret passion that she’s been fostering since elementary school, when she wrote her first
book about a puppy. Writing has always been one of her secret dreams and she can't wait to share
her stories with the world.

She currently lives in New York with her husband and three dogs.




Yorum Gönder

0 Yorumlar