Bully (Fall Away, #1)

Yazar: Penelope Douglas
Self-published
290 sayfa

My name is Tate. He doesn't call me that, though. He would never refer to me so informally, if he referred to me at all.
We're neighbors, and once, we were best friends. But then, one summer, he turned on me and has made it his mission to screw up my life at every opportunity. I've been humiliated, shut out, and gossiped about all through high school. His pranks and rumors got more sadistic as time wore on, and I made myself sick trying to hide from him. I worried about what was around every corner and behind every door.

So I left.
I spent a year studying abroad and bathed in the freedom of life without Jared. Now I'm back to finish up high school and get the hell out of here forever. I'm hoping that after a year of breathing room, he's moved on and forgotten all about me.

But even if he hasn't changed, I have. I'm not interested in avoiding him or turning the other cheek anymore. We're going to go head to head, because neither of us wants to back down.



Bu aralar ne varsa indie yazarlarda var. Goodreads'te rastladığım bir kitaptı Bully. Konusu da ilgimi bir hayli çekince dayanamadım ve okuduğuma da memnun oldum. En yakın arkadaşı bir yaz tatilinin sonrasında değişen Tate, bundan sonra okulda onun zorbalıklarına (bully yani) maruz kalmak zorunda kalır ve bir seneyi Fransa'da okuyup bu olaylardan uzaklaşmak ister. Son senesi için geri döndüğünde ise bu sefer boyun eğmeyip savaşmaya karar verir ve kendisi bir nevi asıl Bully olur.

Tabi ki Jared'ın geçmişinde bir şeyler olmuştur ama Tate bunu bir türlü anlayamamış ve anlama çabaları da Jared tarafından terslenmiştir. Yine de Jared'ın ona açılma zamanı yakındır ama Tate ona yeniden çocukluklarındaki gibi güvenebilecek midir bilemez.

Okuduğuma gayet memnunum demiştim, gerçekten iyiydi. New Adult tarzının yaygınlaşmasıyla birçok yeni yazar kendi hikayelerini paylaşmaya başladı ve iyi de oldu. Serinin devamında ise yan karakterlerden Madoc'un hikayesi var. Madoc da Jared'ın en yakın arkadaşı ve Tate'e karşı yapılanların çoğundan da sorumlu. Ama her şeyin açığa çıkmasının iyi yanı da, bu bullyleri bizim de bağrımıza basmamız oldu.

Kitabın Jared tarafından anlatılan bir kısmını okumak isterseniz de buraya bakabilirsiniz.




Yorum Gönder

0 Yorumlar