Yeni Jane Graves!

Daha önce bu yazarı duydunuz mu bilmem ama belki "Abartılı Yalanlar Aceleci Duvaklar" dersem kim olduğunu çıkarabilirsiniz. O kitabı da yazarın stilini de çok sevmiştim, o yüzden Nemesis'in yazarın yeni bir kitabını çıkaracağını duyduğumda havalara uçtum diyebiliriz. Uzun süredir okumak istediğim ama hep araya başka kitapların girmesiyle bu hayalin de tuz buz olduğu yazarı nihayet Türkçe bir kitabının çıkmasıyla tekrardan okuyabileceğim. Heyecan içinde beklemekteyim!!

Yeni kitabın adı Küçük Yalanlar Yüksek Topuklar. Bir furya aldı gidiyor demek ki, sonraki kitapların isimleri de bu ayar olacak. Tabi bir sonrakini kaç sene sonra okursak artık...

Bu da tanıtım:


Dikkat dikkat!!! Bu kitap, büyük hayallerle evlendiği yaşlı ve zengin kocası tarafından terk edilmiş, beş parasız bir şekilde ortada bırakılmış bir kadının ağır dramını içermektedir. O para ve lüks dolu günlerinden geriye sadece çok sevdiği son model arabası kalmıştır. Ancak onun da benzine ihtiyacı vardır. Bir gün başka bir adam çıkar gelir. Borcu tam olarak ödenmedi diye o arabaya el koyar. Artık elinde hiçbir şeyi kalmamıştır kadının. Tam bu noktada bir karar vermesi gerekir. Küllerinden yeniden doğacaktır elbette Ancak bunu yaparken kullanacağı yol biraz çetrefillidir. Tabii bir o kadar da eğlenceli Ve heyecanlı Ve aşk dolu, biraz da şans.



Yorum Gönder

0 Yorumlar