Beyaz Perde: Aksiyon

Bugün üç fragman izledim ve içimdeki aksiyon aşığı kız canlanıverdi bir anda. Üç filmin üçü de birbirinden ünlü oyuncular, yönetmenler vs. taşıyor. Hiçbirini kaçırmamaya kararlıyım.

İlk filmimiz efsane: 007 / Skyfall


Film çekilmeye başlandığından beri dillerde. Özellikle bizim dilimizde bir hayli. Kapalıçarşı ve Adana sahneleri barındıran filmi merak içinde beklemekteyim. Her ne kadar Bond'u oynayan Daniel Craig'i sevmesem de efsane uğruna izlemeye devam edeceğim bir seri bu. Hem aksiyon da bol bol var filmde. Filmde kötü karakter ise Javier Bardem. Alın size izlemek için bir neden daha.





Vizyon Tarihi: 2 Kasım (Türkiye)












Diğer bir film ise: Django Unchained


Kadrosuyla ağzı açık bırakacak bir film. Yönetmeni Quentin Tarantino bir de. Şimdi ben bu yönetmeni de pek beğenmem. Diyeceksiniz "eh yani", ama sevemedim olmuyor. Yine de arada bir filmlerini izlerim. Bunda da garip garip sahneler olacağına eminim ama dediğim gibi kadro için izlenir. Kadro kim peki? Jamie Foxx baş rolde diyebiliriz. Ayrıca Leonardo Dicaprio, Christopher Waltz ve Samuel L. Jackson gibi yıldızlar da filmde. Film karısını kurtarmaya karar veren bir köleyi anlatıyor. Köle Jamie Foxx, kötü adamımız da Dicaprio. İzlenilesi bir film kesinlikle.


Vizyon Tarihi: 18 Ocak (Türkiye)







Son film ise: The Man with the Iron Fists

Normalde Uzak doğu filmlerini pek sevmem. Havada uçuşmayla, dövüşlerle, bıçaklarla dolu filmler favorilerimden değildir (Jet Li filmlerini sevmem mesela) ama bu film yine kadrosuyla ilgimi çekti. Her ne kadar bu tip filmleri pek sevmesem de görsellikleri genellikle müthiş oluyor (bknz. Altın Çiçeğin Laneti), o yüzden de dayanamayıp izliyorum. Kadroda Lucy Liu ve Russell Crowe var. İkisi de kendilerini kanıtlamış olduğundan, hatta Lucy Liu bu tip filmlere çok yakıştığından izleme listeme girdi bir anda. Uyarmam gerek: kanlı sahneler gırla var. Uçuşan gözler, vücuda saplanan bıçaklar rahatsız ediyorsa izlemeyiniz.


Vizyon Tarihi: 2 Kasım (USA)







Yorum Gönder

0 Yorumlar