Yorum: Hired by the Cowboy



Hired by the Cowboy
Yazarı: Donna Alward
Harlequin
186 sayfa
Türkçe çevirisi yok.

Alexis Grayson is "good" at looking after herself-- she's been doing it all her life. So what if she's alone and pregnant? She'll cope But gorgeous cowboy Connor Madsen seems determined to take care of her. And Alexis can help him-- he needs a temporary wife; she needs somewhere to live until the baby's born. A short-term marriage will solve all their difficulties As Alexis gets to know the courageous, honorable Connor, she realizes that she might have made the biggest mistake of her life. Because all this wife-for-hire wants is a marriage for real.

Her Hq romanını sevmem hatta nadiren sevdiklerim çıkar. Ama bunun gibi şirin romanlarına bayılırım. Kitap hamile olarak sokakta kalmış kızımız Alex ile ailesinin evinde tek başına yaşayan biftek üreticimiz yani bir nevi kovboyumuz Connor'ın hikayesini anlatıyor. Connor ile Alex'in tanışması kızın bayılması vesilesiyle oluyor ve orada hamile olduğunu öğreniyor. Connor'ın batmamak için paraya ihtiyacı vardır ve de ailesinden kalan parayı alabilmek için de 30 yaşını geçmesi ya da evlenmesi gerekmektedir. Tabi aklına bir fikir geliyor ve Alex'i kendisiyle evlenmesi için ikna ediyor ama tabi karşılıklı çekim felan işler bir hayli karışıyor. Kısacası hoş bir romanstı, okuduğum kitapların çoğunda böyle şirin eyler beklediğimden bunu okumak iyi geldi. Sadece sanki inatlaşma kısmı biraz uzun geldi bana, bir türlü birbirlerine açılamadılar ama onu da bir fırtına sayesinde başardılar. Sevdim ben.


Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Sanki biraz da Türk filmi tadındaymış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten var o olay biraz =) Çoğu kitapta da bulunan kurgulara benziiyor bir yerde de ama bunun kurgusu, karakterleri felan çok hoşuma gitti.

      Sil