Yorum: Christmas Eve at Friday Harbor (Friday Harbor, #1)

Yazarı: Lisa Kleypas
Yayınevi: St. Martin's Press
211 sayfa
Türkçe çevirisi yok. 

ONE LITTLE GIRL NEEDS A FAMILY
One rain-slicked night, six-year-old Holly lost the only parent she knew, her beloved mother Victoria. And since that night, she has never again spoken a word.
ONE SINGLE MAN NEEDS A WIFE
The last thing Mark Nolan needs is a six-year-old girl in his life. But he soon realizes that he will do everything he can to make her life whole again. His sister’s will gives him the instructions: There’s no other choice but you. Just start by loving her. The rest will follow.
SOMETIMES, IT TAKES A LITTLE MAGIC…
Maggie Collins doesn’t dare believe in love again, after losing her husband of one year. But she does believe in the magic of imagination. As the owner of a toy shop, she lives what she loves. And when she meets Holly Nolan, she sees a little girl in desperate need of a little magic.
…TO MAKE DREAMS COME TRUE
Three lonely people. Three lives at the crossroads. Three people who are about to discover that Christmas is the time of year when anything is possible, and when wishes have a way of finding the path home…

Çok tatlı, sevimli bir hikayeydi. Başlangıç biraz hüzünlü ama Lisa'cığım yine çok güzel yazmış. Nolan erkeklerimiz ile ilgili bütün bir seri. Hepsi Friday Harbor'da yaşıyorlar. Kız kardeşleri ise bir kazada ölüyor ve onun kızı Holly'ye de dayıları bakmak zorunda kalıyor. En başta korkuyorlar, çekiniyorlar ama sonrasında küçük kız onların kalbini çalıyor. Asıl erkek Mark, beraber yaşadıkları diğer kardeşimiz de Sam (ikinci kitap onun hakkında) ve biraz soğuk bir tip olan ve kardeşlerinden ayrı yaşayan Alex var. Özellikle Mark'ın hayatında çok şey değişiyor Holly'den sonra, sevip sevilmeyi öğreniyor ve şirin oyuncak dükkanı sahibi Maggie'ye yavaş yavaş aşık oluyor ve aralarını yapıyorlar. Çok şirin, biraz da kısa bir hikaye ve çok hoşuma gitti.



Yorum Gönder

0 Yorumlar