Kitap Yorumu: Gözyaşlarımı Sildiğim Gün | Linda Howard


Orijinal adı: Cry No More
Yazar: Linda Howard
Çevirmen: Bahar Yaldız Çelik
Tür: Polisiye, Gizem, Aşk
Sayfa Sayısı: 495
Baskı Yılı: 2013
Dili: Türkçe
Yayınevi: Martı

Senelerdir kitaplığımda küflendiğine inanamadığım bir roman... Linda Howard benim polisiye içeren aşk kitaplarıyla tanışmamı sağlayan yazar, o yüzden çok severim. Bay Mükemmel çok severek okuduğum bir kitabı olmuştu, ondan sonra yayınlanan her kitabını da okudum - bu hariç. Kesinlikle yaptığım en büyük salaklıklardan... Çünkü kurguya da karakterlere de bayıldım!

Milla, bebeği Justin on sene önce Meksika'da kollarından koparıldığından beri inatla oğlunu arayan bir kadın. Bu olay yüzünden evliliği dahi bitmiş, kendi etrafına zırh örmüş ve kendi gibi acı çeken aileler için kayıp insanları bulmak için büro kurmuş. Her ne kadar başka çocukları çok başarılı şekilde bulsa da bir türlü kendi oğluna ulaşabilmiş değil. 

Birkaç yıl önce eline Diaz ismi geçse de adamı bulmaya bir türlü yaklaşamamış. İşin ilginç yanı onu bulan Diaz oluyor ve sandığı kişinin o olmadığını, yine de ona yardım edebileceğini görüyor. Kendini bir anda çocuk kaçıran mafyada ve organ mafyasının içinde buluyor. Kesinlikle etrafındaki kişilere güvenmemesi gerektiğini de çok geç anlıyor.

Tabi ki güzel biten bir kitap, özellikle Diaz karakterini çok beğendim. Epiloga ayrı bayıldım. Siz de bu türü sevip okumadıysanız kesinlikle okuyun derim, benim gibi başınızı dağlara taşlara vurmazsınız sonra. 



Yorum Gönder

0 Yorumlar