Kitap Yorumu: Bazıları Kalbini Dinler | Victoria Van Tiem


Orijinal adı: Love Like the Movies
Yazar: Victoria Van Tiem
Çevirmen: Özlem Özarpacı
Sayfa Sayısı: 384
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Parodi



Sevimli hikayeler aradığım bir dönemde karşıma çıktı bu kitap. Tanıtımını okuyunca neden olmasın deyip sepete attım ve okuduğum için de gayet mutluyum. Romantik komedi filmlerine kafayı takan Kensington senelerdir kalbini kıran erkeği unutmaya çalışmaktadır. Ailesinin onu hiçbir zaman desteklemediğini hayatı boyunca hissetmiştir ve gençlik aşkı Shane ona her konuda destek çıkmıştır. Tabi ki Shane hiçbir açıklama yapmadan onu terk ettiğinde kalbini de bir hayli kırmıştır.

Artık Bradley ile birlikte olan Kensington bir reklam ajansında çalışmaktadır. Her şey yolunda gitmektedir, ailesin Bradley'e bayılmaktadır ve aile kurmaya hazırdırlar. Ama tabi ki tüm işler şirketin kapısından Shane girince tepetaklak olur. Shane ondan eski romantik komedi filmlerinden esinlenerek bir proje hazırlamasını ister ve tek şartı bu filmleri ara ara canlandırmak zorunda olmalarıdır. Kensington da zamanla unutup gittiği eski kişiliğini ve Shane'i tekrar hayatına sokmaya karar verir. Bradley ile işler de tersine dönecektir, çünkü bazı sırlar meydana çıkacaktır.

Bence kitap olarak çok sevimli. Elime almamla bitirmem bir oldu. İçinizde deli gibi romantik komedi filmi izleme aşkı yaratıyor ayrıca. Hani böyle aşklar sadece filmlerde ve kitaplarda olur ya, onun gibi sevimli hikayelerden biriydi. Zaman geçirmelik, hoş bir kitap arıyorsanız bu olabilir.



Yorum Gönder

0 Yorumlar