Kitap Yorumu: Karanlık Sevgili | J.R. Ward (Kara Hançer Kardeşliği Serisi, #1)



Orijinal adı: Dark Lover
Yazar: J.R. Ward
Sayfa Sayısı: 544
Baskı Yılı: 2016
Dili: Türkçe
Yayınevi: DEX
Çeviri: Taylan Taftaf


Uzun süredir okumayı düşündüğüm bir seriydi kendileri. Yayınlanması yılan hikayesine dönse de nihayet ellerimize çevirisini alıp okuyabildik. Daha önce bu tip kitapları okuyanların çok çok sevdiği bir seri olduğundan beklentim bir hayli yüksekti. Uzun zamandır da aşk kitapları okuduğumdan bir hayli iyi geldi bana. Kalınca bir kitap ama sayfaların nasıl geçtiğini anlamadım diyebilirim. Kitabın sevgili karakterleri Kara Hançer Kardeşliği, düşmanları ise Kırıcılar. Senelerdir süregelen bir savaş, yalnız bir kör kral, melez bir genç kadın ve sayfaları yakacak bir aşk. Okurken gayet eğlendim, diğer karakterlerin hikayelerini deli gibi merak bile ettim. Çeviriden çok garip tabirler de öğrenmedim değil. 

Yalnız bu iri yarı, seksi vampirlerin kötüyle savaşması bir hayli uzun sürüyor. Şu an 13 kitap yayınlandı, 14. de yayınlanma zamanını bekliyor. Bu uzun seriye güzel bir başlangıç olduğu kesin. Sonraki kitaplarını yakın bir zamanda okuyabilirim bile, çünkü 4. kitabın çiftini çoook merak ediyorum. Siz de okuduğunuzda her karakterini ayrı seveceksiniz diye düşünüyorum.

ps: Yayınevi nedense gidip 11. kitabı Lover At Last'ın orjinal kapağını kullanmış, ben 11. kitaba kadar çıkarmam mı demek istedi acaba?




Yorum Gönder

0 Yorumlar