Kitapçı Günlükleri Vol: 9

Yine kendimi indirimlere kaptırmış bir şekilde buldum. Öncelikle bundan birkaç hafta öncesinde D&R'ın 5 TL indiriminde aldıklarımı paylaşayım.



Aralarında Tekinsiz Kitap D&R 5 TL alışverişimden değil. Onu Dost'ta gezerken kendimi tutamayıp aldım, hala okuyamadım evet ama hayalet öyküleri içermesi yakın zamanda okuyacağım demek. Ayrıca Çoban da 5 TL değildi tabi ama bir de güzel polisiye alayım deyip Pegasus'un yenilerinden birini seçtim diyebiliriz. 5 TL kitaplarında pek seçenek olmadığı için uygun bulduğum Agatha romanlarını da ekledim dayanamadım. Malesef biri daha önceden farklı bir isimle okuduğum kitabı çıktı -_- Gerçi unutmuşumdur katili, konuyu vs. diyip kendimi avutuyorum.


Bunlar da yine D&R'dan ama 9.90 kampanyasından. Özellikle Aspendos kitaplarını alırım diye kurcaladım kitapları ama fiyat uygunluğuna dayanamayıp Harry Q ve Shanna kitaplarını da aldım. Hacimlerine göre 9.90 gayet hoş bir rakam tabi. Bu grubun ekstrası ise favori yazarlarımdan Julia Quinn'in yeni kitabı. Almasam çatlardım yani o derece. Elimdeki biter bitmez kendimi Julia'nın hikayesine vereceğim.


Yatakta İyi ise hiçbir yerde bulamayıp şans eseri bir sahafta denk geldiğim kitap. Adından dolayı erotik bir roman sanabilirsiniz ama bir hayli eğlenceli bir hikaye anlatıyor sanki. Ne yazık ki basımı tükenmiş eserlerden. 


Bugün okul çıkışı gene kendimi tutamadım ve tatlı aşk hikayelerine sardığımdan bu ara bu türde çıkacaklarını tahmin ettiğim iki kitap daha aldım :D Marie Force'un kitabının orijinal adını okuyunca "aa evet bunu okuyacaktım" diye bir de tepki verdim. Aşk Adında Hayat da arka kapaktan anladığım kadarıyla biraz Linda Howard, Julie James tarzı gibi. En azından konusu. O yüzden onu da dayanamayıp ekledim kitaplığıma. Diyorum istfiçiyim, beni sadece benim gibi istifçiler anlar heralde :D 



Yorum Gönder

0 Yorumlar