Kitap Yorumu: Collide | Gail McHugh (Collide, #1)

Yazar: Gail MacHugh
Format: Kindle
Sayfa: 404
Türkçe edisyon: Yok

A missed first encounter…
Colliding with a second chance…
On the heels of graduating college and trying to cope with her mother’s death, Emily Cooper moves to New York City for a fresh start.
While harboring secrets of his own, Dillon Parker takes care of Emily through her grief. Knowing he can’t live without her by his side, he’s sweet, thoughtful, and everything Emily has ever wanted in a man.
Until she meets Gavin Blake—a rich and notorious playboy who is dangerously sexy and charming as hell. Emily tries to deny the instant connection she feels, but Mr. Tall, Dark, and Handsome is not inclined to let go so easily. Recovering from his own painful past, Gavin will stop at nothing to win Emily over.

This unexpected encounter compels Emily to question her decisions, forcing her to make a choice that will destroy friendships, shatter hearts, and forever change her life.


Bu yorumu sıcağı sıcağına yazmak için sabahın bu saatlerinde (04.38) oturdum yazının başına. Gün içinde yayınlanacak olsa da aslında ne kadar aceleci olduğumu görün istedim. Collide konusu gereği beni çeken kitaplar listesindeydi zaten. Bu aralar gözde olan NA (yeni yetişkin) tarzında yazılmış bir roman. Kapak, konu felan hoş da hiç tahmin etmediğim şey bu kadar salak bir kız ile tanışacağımdı.



Size aslında sadece kızdan bahsetmek istiyorum. Bu arkadaş, ismi Emily olur, Dillon isimli bir hödüğe aşık olduğunu sanmaktadır. Dillon beş para etmez herifin tekidir benim için ama bu salak haftalarca görür görmez kapıldığı Gavin'e sırf bunun yüzünden şans vermez. Bir de Dillon'ın ne mal olduğunu tam anlayamaz ya gel de fitil olma.

Gavin isimli caanım ciğerim olan arkadaş deli gibi aşık olmuştur çoktan Emily'e. Ama kızdaki benim erkek arkadaşım var, ay suçlu hissediyorum, yapamam felan ayakları feci sinir bozucu. Bir kere yazar çok uzatmış, bunaltıyor gerçekten. İkincisi de her zamanki klişelerden birini kullanmış. Tam işler düzeldi dediğim zaman şöyle bir şey olur: Kız sürpriz yapmaya Gavin'in evine gider ve aman aman, kapıyı eski nişanlı açar! Bizim salak da koşarak kaçar, nispet olsun diye Dillon ile evlenmeye kesin olarak karar verir. Bir dinle adamı değil mi, nerede sizin aşkınız, güveniniz...

Gavin de yazık işte, ne olduğunu bir süre anlamıyor ama anladığı zaman onu geri kazanmak için çok uğraşıyor. Tam pes ettiğini düşündüğünüzde de düğün öncesi resepsiyonda acaip şeyler yaşatıyor insanlara. İnatçı ve de kararlı adam işte, alacak istediğini. Ama o kadar kalbi kırılıyor ki en son bir gidişi var, gidip sarılasım geldi yeminle adama.

Sonuç olarak kitabı fitil olarak okudum. Bir karakter bu kadar delirtir insanı yani. (Bella'dan sonra tabi). Aklı başına çok geç geldi ama ikinci kitapta da umarım Gavin süründürür onu bol bol, hıh. Biri de şöyle çakamadı ya kıza ona yanarım.



Sırf kızın acı çektiğini görmek için direk ikinciye geçiyorum, onun da yorumu yakında burada olacak.

Ayrıca bu kitabı ÜKG kızlarından Sevgili Kitap ve Yorumbaz ile okuduk. Onların yorumlarına da linklerden ulaşabilirsiniz :)




Yorum Gönder

0 Yorumlar