Kitap Yorumu: Devastated - R.L. Mathewson


Orijinal adı: Devastated
Yazar: R.L. Mathewson
Tür: Romantik Komedi
Sayfa Sayısı: 245
Seri: Anger Management #1
Baskı Yılı: 2019
Dili: İngilizce

R.L. Mathewson'a bayılıyorum gerçekten. Blogda çok fazla çevrilmemiş kitaba yorum yapmasam da elim hep bu yazarınkilere gidiyor ve bir şeyler karalamak istiyorum. Bizde de bir kitabı çevrildi, sonra unutuldu gitti - bu konuda üzgün ve kızgınım. Neighbor From Hell serisinin yeni kitabını beklerken şans eseri başka bir serinin ilk kitabını çıkardığını gördüm. Ve bu ara okuduklarım yavan geldiği için koşa koşa atladım diyebilirim.

Adından belli olacağı gibi anger management - yani öfke kontrolü diye bir seriye ait. Öfkesini kontrol edemediği için bir sene ev hapsine mahkum edilen ve bir sene boyunca işlerini yürütmesi için asistan tutması gereken bir adamın hikayesi. Hunter dilini tutamayan, gıcıklık yapmayı seven ve sevimli yardımcısı Kylie'yi başlarda yıkmaya ve ağlatmaya çalışan bir hödük aslında. Sonrasında Kylie'nin hikayesini öğrenip zaman geçtikçe düzeliyor diyebiliriz. Kylie'nin hikayesi de, özellikle ailesi ile yaşadıkları inanılmaz sinir bozucu. 

Kitap bana göre vaat ettiğini veriyor:eğlence, komedi, romantizm. Hiçbir zaman moralim bozuk kapatmıyorum kitaplarını, karakterlerinin cümleleri beni çok ama çok eğlendiriyor. Bunu da en başta dark romance olarak yazmayı düşünmüş ama çok şükür ki yazmamış. Bir yazarı daha o türe kaybetmek istemezdim gerçekten. Kafa dağıtmalık ve çok da uzun olmayan bir hikaye. Keşke devamı da yayınlanmış olsaydı. 


Yorum Gönder

0 Yorumlar