Kitap Yorumu: Yıldızlar Şehri | Bella Andre


Orijinal adı: Come a Little Bit Closer
Yazar: Bella Andre
Seri: San Francisco Sullivans, #7
Çevirmen: Aslı Güçlü 
Sayfa Sayısı: 368
Baskı Yılı: 2017
Dili: Türkçe
Yayınevi: Novella

Klasik çik-lit tadında bir kitaptı Yıldızlar Şehri. Zaten Bella Andre benim çıktığı anda kitabını aldığım romans yazarlarından, kitapları eğlenceli ve kolay okunuyor. Bu seri gayet kalabalık Sullivan ailesinin bireylerini sırayla işliyor. Bu kitapla birlikte eşini bulamayan bir tek ikizlerden bir kız kalmış oluyor ki o da sırada zaten. 

Bu kitaptaki Sullivan erkeğimiz Smith. Smith bir film yıldızı ve yeni filmiyle bir hayli iddialı. Hem yazdığı hem de oynadığı bu aşk filmindeki başrol oyuncusu gayet iyi olsa da özellikle onun ablası Smith'i deli ediyor diyebiliriz. Valentina kız kardeşinin tüm kariyeri boyunca yanında olmuş, onu her şeyden korumaya çalışmış bir abla. Smith Sullivan da ona kesinlikle kadın avcısı gibi gözüktüğünden ondan da korumaya kararlı. Tabi bilemediği tek şey korunması gerekenin kendisi olması. 

Yine güzel zaman geçirdiğim bir roman oldu. Diğer kardeşlerin de hayatlarında neler olduğunu sizinle paylaşıyor yazar, siz de kısa bir geri dönüş yaşamış ve de benim gibi seriyi hatırlamış oluyorsunuz biraz daha. Bella Andre ve Marie Force Novella'dan çıkan ve böyle aile hikayeleri yazan iki favori yazarım. Bu tip romanları seviyorsanız kesinlikle tam sizlik. 





Yorum Gönder

0 Yorumlar