Kitap Yorumu: Dudaklarımda Şarkısın | Julia Quinn



Orijinal adı: The Sum of All Kisses
Yazar: Julia Quinn
Seri: Smythe-Smith Quartet, #3
Çevirmen: Özlem Sakin
Sayfa Sayısı: 344
Baskı Yılı: 2017
Dili: Türkçe
Yayınevi: Epsilon

Açıkçası favori yazarlarımdan biri olduğu için JQ ne yazsa okurum ayarındayım. Bu kitabı da pek sevilmeyince bir an korkar gibi oldum ama elime aldığım gün bitirince yine çok özlemişim dedim. Kitapta berbat müzik yapmalarıyla ünlü Smythe-Smith dörtlüsünün diğer bir evlenmemiş üyesi Sarah anlatılıyor. Bir hayli hoşlanmadığı Hugh ise onun kalbini çalan kişi olacak. 

Önceki kitaplardan hatırlarsanız ailenin veliahtı Daniel ile Hugh düello yapmış ve Daniel ülkeyi terk etmek zorunda kalmıştı. O düellonun anısı olarak da Hugh yürümede bir hayli zorluk çekiyor. Sarah'nın ona bu yüzden olan siniri ise onunla biraz vakit geçirince gittikçe azalıyor, hatta bu adamdan bir hayli hoşlandığını keşfediyor. Kitabın sonlarında pek gereksiz bulduğum bir kısım yüzünden de ipler geriliyor nedense. Yazarın sondaki kısmı bağlayışını pek beğenmesem de oraya kadar olan kısmı bir çırpıda okuduğum için yine notunu pek kıramadığım bir kitap oldu. 

Seride bir kitap kaldı, onu da takvimler 2018'i göstermeden okuyabilirsek inanılmaz güzel olur diye düşünüyorum. Ve kitabın ismi de kulağımı inanılmaz tırmaladı diyebilirim. 



Yorum Gönder

0 Yorumlar