Kitap Yorumu: The Coppersmith Farmhouse | Devney Perry


Orijinal adı: The Coppersmith Farmhouse
Yazar: Devney Perry
Seri: Jamison Valley, #1
Sayfa Sayısı: 374
Baskı Yılı: 2017
Dili: İngilizce

Bu kitap şu ünlü Aestas'ın yorumunu gördükten sonra radarıma girdi ama beklediğimi yine bulamadığım bir kitap oldu malesef. Ana karakterimiz Gigi bir hemşire ve hemşirelik yaptığı bir hastasından ona kırsalda güzel bir kır evi kalıyor. Kızı Rowen ile buraya yerleşiyor ve yeni hayatına adapte olmaya çalışıyor. Aynı zamanda kasabadaki şerif Jess de ona hödük gibi davranmaya başlıyor. Jess ismi öncelikle erkeğe gitmedi benim kafamda, o yüzden de zaten salak sulak davrandığından pek ısınamadığım bir kişi oldu kendisi.

Jess aslında evi miras bırakan Ben'i çok seven biri, o yüzden de Gigi'nin adamı kandırıp eve çöktüğünü düşünüyor en başta. Tabi durum öyle olmayınca kendini salak gibi hissediyor, zaten bu güzel kadından bir hayli etkilenmişti, ilişkilerine şans vermeye kararlı. Küçük bir şehir ama garip bir derecede suç oranı yükselmeye başlıyor. Şehirde uyuşturucu satıcısı ve belalı başka kişiler daha var. Jess'in görevi onları yakalamak ama bunu bir türlü başaramıyor, ta ki bütün işler karışıp bu insanlar Gigi'yi de ele geçirene kadar.

Aslında konu olarak çok farklı bir kitap değil, neden bu kadar methedildiğini yine çözemedim. Jess çok da sevilesi bir karakter değil gerçekten, dediğim dedik tavırları okurken sizi bunaltabiliyor. Yine de iyi zaman geçirmelik denebilir.



Yorum Gönder

0 Yorumlar