Kitap Yorumu: Aşk Kölesi | Sherillyn Kenyon


Orijinal adı: Fantasy Lover
Yazar: Sherrilyn Kenyon
Seri: Dark-Hunterverse, #1
Çevirmen: Esra Doyuk
Sayfa Sayısı: 400
Baskı Yılı: 2011
Dili: Türkçe
Yayınevi: Pegasus



Beklemediğim derecede iyi çıkan bir kitap oldu Aşk Kölesi. Gena ve Kresley Cole seven birisi olarak da bu seriye geçişim nedense bir hayli zor oldu. Dark Hunter serisine giriş gibi bir şey olan bu kitapta iki bin yıl önce cezalandırılıp bir kitaba hapsedilen ve sadece dolunaylı günlerde kadınlar tarafından kendilerine zevk versin diye çağrılan Julian'ın hikayesi var. En son 200 sene kadar önce çağrılan Julian, Grace ve arkadaşı Selena tarafından çağrılıyor. Grace ise böyle bir şeyin gerçekleşmeyeceğine emin ama arkadaşı gittikten sonra oturma odasında çıplak bir adonis bulunca ne yapacağını şaşırıyor. Ama kesinlikle onunla yatmamaya kararlı.

Julian ise kaç bin yıldır ilk kez vücudunun peşine düşmeyen bir kadına rastlıyor. Grace ona insan gibi davranıyor, hiçbir şeye zorlamıyor ve beraber şehri dolaşmaya, işe gitmeye bile çıkıyorlar. Ama işin bir de şu kısmı var: eğer ki uzun süre kadınlarla yatamazsa Julian delirmeye başlıyor.

Grace ise tüm olasılıklara karşı çıkıp Julian'ı kurtarmayı kendine görev ediniyor ve güzel bir maceraya dalmış oluyorsunuz. Zorluklar, bulmacalar ve sevimli kısımlar kitabı gerçekten zenginleştiriyor. Hiç sıkılmadan okuduğum bir kitap oldu. Ne okuyacağım diye takıldıysanız bu yazara bir şans verebilirsiniz.




Yorum Gönder

0 Yorumlar