Kitap Yorumu: Gölgenin Gözleri | Yasmine Galenorn


Orijinal adı: Shaded Vision
Yazar: Yasmine Galenorn
Seri: Ayın Kızkardeşleri, #11
Çevirmen: Irmak Taştan
Sayfa Sayısı: 416
Baskı Yılı: 2016
Dili: Türkçe
Yayınevi: Martı

Serinin sonraki kitabı hazır çıkmışken (ki söylemeliyim bu kadar hızlı çıkması beni bayaaaa şaşırttı) bir önceki kitabı artık yazmalıyım dedim. Geciktirdikçe geciktirdiğimi bilerek hemen kitaba geçiyorum. Biliyorsunuz ki bu seri biraz garip. Üç kız kardeşimiz var: biri cadı, biri şekil değiştiren, biri de vampir. Her kitap başka bir kardeşin ağzından ve sırayla anlatılıyor. Bu seferki ise kedi-kadın Delilah'ın kitabı. 

Serinin 8. kitabında Delilah'a çok güzel şeyler olmuştu. Hem Sonbaharın Efendisi'nin kontrolüne geçerek siyah bir pumaya dönüşebilmeye başlamış hem de nihayet düzgün bir erkek olan -yarı ejderha gerçi- Shade ile tanışıp çok şükür Chase sümsüğünden kurtulmuştu. O kitabı cidden çok sevmiştim, pofuduk bir kedi olmasındansa biraz da böyle sert bir şeyin eklenmesi iyi oldu bence. 

Bu kitapta da yine Ruh Mührü arıyorlar ama büyük düşman Gölge Kanat sabit dursa da adamları sürekli değiştiğinden yine bir sürü olay geçiriyorlar. Yeni düşmanların da hayalet efendisi ve ölüm büyücüsü olduğunu düşünürsek sonraki kitaplarda da bol bol olay olacak gibi. Yine Ruh Mührü'nü karşı tarafa bıraktıkları bir kitap oldu bu, sanırım yazar bir süredir karşı tarafı güçlendiriyor. O yüzden Menolly'nin kitabında bunun tersine döneceğini düşünüyorum. 

Seri olarak +18 olduğunu belirtmem gerek, çünkü tüm kız kardeşler çok eşli. Erotik birçok kısmı da olduğunu göz önüne alırsak beklemediğiniz şekilde bir fantastik dünya çıkabilir karşınıza. 



Yorum Gönder

0 Yorumlar