Kitap Yorumu: Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar | Miranda Liasson



Orijinal adı: This Thing Called Love
Yazar: Miranda Liasson
Sayfa Sayısı: 304
Baskı Yılı: 2016
Dili: Türkçe
Yayınevi: Nemesis
Seri: Mirror Lake, #1

Nemesis'ten çıkan hemen hemen her kitabı okuduğum doğrudur. Tam benlik çerez kitaplar, günümüz romanslar basıyor ve muhtemelen en büyük destekçileriyim :p Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar da bir önce okuduğum Kalbim Aşktan Yana kitabının sonunda ön okuması olan kitaptı, ben de haliyle merak etmiştim.

Yine öyle çok farklı aman aman bir konusu yok ama ben sevdim tabi. Bu sefer iş biraz hüzünlü başlıyor. Olivia seneler önce terk ettiği kasabaya kız kardeşi öldüğü ve yeni doğmuş bebeklerini de onun velayetine bıraktığı için dönüyor. Aynı zamanda Brad'in de erkek kardeşi ölüyor, çünkü kardeşleri evlenmiş ve bir araba kazası geçirmişler. Ama bebeğin velayetinin de Olivia'ya bırakılması pek hoşuna gitmiyor Brad'in, çünkü Olivia'nın küçük kızı alıp gitmesini istemiyor. E tabi bir de seneler önce Olivia ve Brad'in birbirlerine deli gibi aşık olma durumu var. Haliyle Olivia kasabaya dönünce eski duygular da tekrar gün yüzüne çıkıyor.

Dediğim gibi, çerezlik bir kitap için yine ince ve akıcı bir kitap. Okuması zor değil, konu da sıkıcı değil, mutlu bir son ve güzel geçirilen bir zaman için birebir.


Yorum Gönder

0 Yorumlar