Kitap Yorumu: Sustained | Emma Chase



Orijinal adı: Sustained
Yazar: Emma Chase 
Sayfa Sayısı: 267
Baskı Yılı: 2015
Dili: İngilizce
Seri: The Legal Briefs, #2


Bu serinin ilk kitabı hakkında şurada bir şeyler yazmıştım. Ama ilk kitap o kadar da ahım şahım değildi, çünkü ikinci kitap mükemmeldi. Geçtiğimiz günlerde tekrar okudum, evet dayanamadım, çünkü çok sevimli bir öykü bence.

Aslında başlangıç olarak üzücü denebilir. Altı çocuğu olan çift araba kazasında ölüyor ve tüm çocuklar ki bebekten ergene değişen yaşları var, teyzelerinin velayetine veriliyor. Teyzemiz de Chelsea, abisinin acısını içine gömüp çocuklar için güçlü olmaya çalışıyor ama çocuklar pek de uslu davranmıyor. Özellikle Rory, erkek karakterimiz ve avukatımız Jake'in cüzdanını çalmaya çalışıyor. Jake kaçın kurası olduğunu gösterircesine onu yakalıyor ama çocuğu eve götürdüğünde kapıda Chelsea'ye vuruluyor. Ama evde tam altı çocuk olması onu biraz korkutmuyor da değil.

Öyle güzel bir hikaye ki zaman içinde altı çocuğa ve Chelsea'ye aşık oluşunu izliyoruz ve bayılıyoruz. Hele tek kelimeyle cevap verip duran minik kızla ilişkisini özellikle bayılıyorum ben. Muhtemelen sevimliliğinden dolayı en sevdiğim kitaplar listesinden hiç inmeyecek. Belki üçüncü - dördüncü defa bile okurum, o derece sevdiğim bir kitap. Bence Karmakarışık serisinden komple daha iyi bir kitap. Serinin diğer kitapları bu kadar iyi değil ama bu efsane. 

ps: Yazar 3.5 kitabı olarak serinin tüm kitaplarından birkaç bölüm içeren Sidebarred kitabını çıkardı. Orada da bu ailenin yeni üyesini ve 17 sene sonrasını okuyabiliyoruz. Tahmin edersiniz ki ben ona da bayıldım, arada onu da açıp okuyorum yalan değil. 




Yorum Gönder

0 Yorumlar