26. ÜKG Blog Turu: Daima Aşk | Sandi Lynn (Daima, #1)


ÜKG'nin bu turu çok çok özel. Çünküüüü kitabın çevirmeni sevgili Romancekolik :) E haliyle, turu bizde olmasa şaşırırdınız değil mi?



Orijinal adı: Forever Black
Yazar: Sandi Lynn
Yayınevi: Elf
Sayfa: 366




Ellery, sevgilisi ile New York'a taşındığında küçük evlerinde sonsuza kadar mutlu yaşayacaklarını düşünmüştü. Sevgilisinin pılını pırtını toplayıp "biraz zamana ihtiyacı" olduğu için onu terk edeceğini düşünmemişti. Ellery, tek kaldığından ve yalnız olmaktan korktuğundan kendini sanatına ve resimlerini gömmüştü... ta ki bir gece gizemli, sarhoş bir yabancının evine sağ salim gitmesine yardım edene dek. Bu gizemli yabancının CEO ve milyoner Connor Black'ten başkası olmadığını bilemezdi.
Connor Black ertesi sabah Ellery'yi kendi mutfağında bulduğunda ve onun yatıya kalanlar hakkındaki ilk kuralını bozduğunu sandığında Ellery'nin sadece inatçılığı ve meydan okuması değil, iyi yüreği de ilgisini cezbetmişti. Connor Black, duygusal olarak yıkılmış ve yıpranmıştı, yaşadığı kişisel bir trajediden dolayı asla sevmemeye ve aşık olmamaya yemin etmişti... ta ki Ellery Lane kazayla hayatına girene dek.

Görüşmeye başladıktan ve Ellery ona kendi dünyasını gösterdikten sonra Connor bir şey hissetmeye ve daha önce varlığından bile habersiz olduğu duygular hissetmeye başlar. Connor Black ve onun kadınları kötüye kullandığına dair söylentilere ve uyarılara rağmen Ellery kendini onun dünyasına çekilirken bulur. Ellery asla birlikte olamayacaklarını biliyordur çünkü Connor'ı sonsuza dek duygusal olarak yok edebilecek derin bir sır saklıyordur. Connor ve Ellery'nin cesaret, sevgi ve güç yolculuğunda onlara katılın. Bunlar onları kurtarmaya yetecek mi?


Daima Aşk, uslanmaz ve evlenmeyi düşünmeyen milyarder CEO'ların gerçek aşkı buldukları kitaplardan. Evet, şaşırmadınız. Kızımız Ellery yıllardır çıktığı sevgilisiyle aynı eve taşınır ama malesef terk edilir. Hepten içine kapanan Ellery gittiği barda hayatının değişeceğini bilmemektedir. Önce karşısındaki kadından tokadı yiyen bu adamı görür, eğlenir tabi bir hayli. Ama bardan çıkarken bu adamın zil zurna sarhoş olduğunu görür ve onu evine götürüp yatağına yatıracak kadar da yardım etmeye karar verir. Ama ertesi sabah Connor Black onu kendi mutfağında görüp "kurallarımı dinlemedin mi" muhabbetine başlar. Ama aslında bu güzel kadın onu bir hayli etkilemiştir. O yüzden sapık gibi peşine takılır.


Ellery sevimli, cana yakın ama biraz da saf bir kız bence. O yüzden Connor'un her yerde karşısına çıkması, onu yemeğe felan davet etmesi onu sinirlendirmez. Sadece onu kontrol etmeye çalıştığında biraz şalterleri atar. Connor'un düz mantığı Ellery'nin sahilde oturmaktan, dondurma yemekten, yürümekten ya da Central Park'ta oturup insanları çizmesinden neden zevk aldığını anlayamaz. Ama zaten bu küçük tuhaflıklarına vurulduğunu çok geç keşfeder.

Ne yazık ki Ellery çok mühim bir şeyi ondan saklamaktadır ve Connor bunu öğrendiğinde feci derecede aldatıldığını düşünecektir. Yani söylesem mi söylemesem mi diye düşündüm ama yayınevi kendi alıntılarında paylaşmıştı, o yüzden ben de söylesem bir şey olmaz heralde: Ellery annesinin kötü kanser genlerini malesef almış. Ve ne yazık ki kanseri tekrar tetiklenmiş bir halde. Klasik kemoterapi tedavisine başlasa da Connor'dan ve her şeyden uzaklaşıp alternatif bir tedavi geliştiren bir kliniğe kaydoluyor. Birbirlerini kaybetmekten korkan bu ikili birçok badire atlattıktan sonra güzel bir epilog ile de kitap bitiyor. Epilog tam benlik hele.


Sonraki kitaplarda neler var peki?
Hızımı alamayıp sonraki iki kitabı da orijinalinden okuduğumu söylemem gerek. Seri toplam 4 kitap ama 3 ile 4 arasında kısa bir 3.5 kitabı da var. İkinci kitap Forever You, bütün olayların Connor'ın gözünden anlatılması. Sadece son kısımdaki epilog farklı ve biraz daha uzun. Üçüncü kitap Forever Us ise kapağından da anlaşılacağı gibi çiftimizin ebeveynliği yaşayacakları kitap oluyor. Bunun epilogu da çok çok tatlı kesinlikle. Kitabın başında bebek olan Julia'nın düğününde Connor'ın yaşadığı hüznü okuyoruz. Zaman skalası o kadar geniş yani.



Serinin 3.5 kitabı ise Being Julia. Aslında büyüdükçe ailesinin nasıl burnundan getirdiğinin kısa bir özeti anladığım kadarıyla. Serinin 4. kitabı da Collin. Collin kim derseniz ailenin ikinci çocuğu. Yani Black şirketlerinin gelecekteki CEO'su. Babasının oğlu örneğini yaşayacağımıza eminim kitapta. Eğer yazar hızını alamaz bir de torunları yazarsa lütfen dur şeklinde bir mail atabilirim. Evet yapabilirim. Kısacası seri örneklerinden çok farklı değil ama yine de türü sevenler için güzel bir seri.









Yorum Gönder

0 Yorumlar