Kitap Yorumu: Avenge Me | Maisey Yates (Fifth Avenue Triology, #1)

Yazar: Maisey Yates
Yayınevi: Harlequin
Yayın Tarihi: 27 Mayıs 2014
Türkçe edisyon: Yok.


TEN YEARS AGO ONE DEVASTATING NIGHT CHANGED EVERYTHING FOR AUSTIN, HUNTER AND ALEX. NOW THEY MUST EACH PLAY THEIR PART IN THE REVENGE AGAINST THE ONE MAN WHO RUINED IT ALL.

Austin Treffen was born into a world of privilege, but behind its gilded doors lies a corruption so sordid New York's elite would never believe it, especially as his infamous philanthropic father is at its core! With everything he believed in shattered, how can Austin take down his father risking his family name and those he loves without any proof?

Until one earth-shattering night with Katy Michaels unlocks not only their deepest, most passionate desires but also the key to bringing Jason Treffen's reign to an end. But with an intense sexual attraction that combines a heady mix of exquisite pleasure and sublime pain, will they satiate their thirst for revenge and each other, or lose themselves forever in the darkness?


Avenge Me, benim baya merak edip Netgalley saolsun yayınlanmadan okuyabildiğim bir kitap. Uzun da değildi ama hani beklesem de olabilirmiş. Austin yaklaşık on yıl önce Sarah isimli bir arkadaşını kaybetmiş. Aslında takıldıkları üçlü grup Hunter ve Alex de Sarah ile çok yakın arkadaşlarmış. Ama Austin ondan gelen son yardım çığlığını duymamış, hatta duymak istememiş. İşte gençliğinde yaptığı bu hatanın bedeli de Sarah'nın dayanamayıp intihar etmesi olmuş. Çünkü duymak istemediği şeylerin çoğu babasının asıl kimliği ile ilişkili.

Katy ise Sarah'nın kız kardeşi ve intikam isteği içinde. Sarah'nın intihar etmesindeki sebebin Austin'in babası Jason Treffen olduğundan emin ama kanıtı yok. İşte kanıt için bir şeyler toplamaya çalışırken yolları Austin ile kesişiyor. Birbirlerinden çok etkileniyorlar ama diğerinin kim olduğu hakkında hiçbir fikirleri yok. Kimlikler açıklandıktan sonra ise Austin Katy'e işbirliği teklif ediyor.

Austin uzak durmaya çalıştığı bu kadında aşkı bulurken - ki bir hayli zor oluyor çünkü beyefendi babasına dönüşeceğinden ölümüne korkmakta - bir yandan da ailesinin adını mahvetmek uğruna da olsa alması gereken zor kararlar var.

Kitap konusu bakımından aslında ilgi çekici ama belki kısalığından kaynaklanan bir kolayca hallolma olayı var. Babasını tehdit ediyor, savaşmaya hazır bir şekilde kitabın sonuna varıyoruz ama çiftimiz için ileriki günler mutlu geçeceğe benziyor. Serinin devamını da merakıma yenilirsem okumayı düşünüyorum.




Yorum Gönder

0 Yorumlar