ÜKG Yılbaşı Turu!



Bu sene yılbaşından önce ÜKG ailesi olarak yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Bir süredir Facebook sayfasında da duyurularını paylaştığımız etkinlikte kitabı kazanmak için yapmanız gerekenler çok basit.

Kitap Esintisi olarak bu çekilişte yazarı "Alexandra Adornetto" olan "Hale" kitabını veriyorum.

AŞK, KÖTÜLÜĞE KARŞI KOYABİLECEK KADAR GÜÇLÜ MÜDÜR?
Görev için bir melek dünyaya gönderildi. Ama âşık olmak, planın bir parçası değildi. Üç melek savaşçı Gabriel, şifacı Ivy, en genç ve en insani olan Bethany kötülüğün etkisi altına girmeye başlayan bir dünyaya iyilik getirmek için cennetten gönderilmiştir. Tüm insan ilişkilerinden kaçınırken, parlak ışıltılarını, insanüstü güçlerini ve en önemlisi de kanatlarını gizlemek için ellerinden geleni yaparlar. Ardından Bethany Xavier Woodsla tanışır ve ikisi de aralarındaki çekime karşı koyamaz. Gabriel ve Ivy buna müdahale etmek için ellerinden geleni yaparlar ama görünüşe göre Bethany ve Xavier arasındaki bağ oldukça kuvvetlidir. Meleklerin görevleri acildir ve karanlık güçlerin tehdidi altındadırlar. Aşk, Bethanyyi kurtaracak mı, yoksa mahvına mı sebep olacaktır?..



Gelelim kitabı kazanmak için yapmanız gerekene. Aşağıdaki şartları yerine getirip kazanma şartınızı arttırın.  Çekiliş sonucu ise 31 Aralık'ta açıklanacak. Ve de her duruma karşı bu blog postuna adınızı yazmayın unutmayın! ÜKG ailesi olarak şimdiden mutlu seneler! :)

a Rafflecopter giveaway

 Diğer blogları ziyaret edip çekilişlere göz atmayı unutmayın!






Yorum Gönder

2 Yorumlar