Yorum: Unleashed (Ross Siblings, #1)


Yazar: Cherrie Lynn
Yayınevi: Samhain Publishing
216 sayfa
Türkçe çevirisi yok.

One week in paradise will make or break them…
It’s not enough that Kelsey’s husband left her for another woman. Oh, no. The “other woman” had to be her best friend Evan’s fiancée. Not only has she lost her marriage, she fears losing Evan to the lingering awkwardness and humiliation that hangs between them.
Evan has no intention of letting that happen. He’s got plans…namely, an extra plane ticket to Hawaii now his future wife is out of the picture. There’s only one person he wants on the trip with him, the one who’s always been there for him. The one he should never have let slip away into the arms of a traitorous friend who shattered her heart.
Kelsey is anticipating a week of fun in the sun with the man who’s always treated her like a little sister. No one’s more surprised when she discovers that Evan has seduction on his mind—and that she’s more than ready for it.
Love is the most powerful healing force of all. But past demons have a way of ripping open old wounds, and threatening the survival of even the strongest friendship…
Warning: This title contains explicit sex between best friends, graphic language…and a hero who knows how to put the hot in “hot tub”.

 "Put the hot in 'hot tub'" uyarısı iyiymiş, çünkü olay bir hot tub'da iken ateşleniyor. Aslında karakterlerimiz uzun süredir birbirleriyle arkadaş olan bir çift. İkisi de aynı üniversitede tanışmışlar, ama kız yıllar boyu arkadaşlıktan fazlası umup durmuş. Ne yazık ki, kaderin bir cilvesiyle de tam erkeğimiz ondan ayrılmak istemediğini kabul etmişken kızımız onun en yakın arkadaşıyla çıkmaya başlamış. Burada aslında Kelsey'i suçlamamak gerek, Evan onu gereğinden uzun görmezden gelince o da başka sahalara geçmiş. Evan'ın en yakın arkadaşıyla evlenip 5 yıl kadar bir beraberlikten sonra ise Kelsey en büyük kazığı yemiş.

Bu kazık da ne kazık ama... Evde kocasını Evan'ın nişanlısıyla aynı yatakta yakalayınca dünya başına yıkılıyor. Evan da şok geçiriyor ama içten içe bu durum sayesinde Kelsey ile işleri istediği yola koyabilmeyi de umuyor. Kız arkadaş ve "eski" koca şutlandıktan sonra bir süre birbirlerine ne söyleyeceklerini bilemeyen çiftimiz, nihayet Evan'ın önceden planlanmış ama artık iptal edilemeyen balayı turu için Havai'ye gidiyorlar. Orada da işlerin nasıl gelişeceğini fark ettiğinizii görebiliyorum :P

Kitap bir yandan ilerlerken bir yandan da yine bir güvensizlik örneği de görüyorsunuz. Kim o: Kelsey tabi ki. Kendini suçlu sanmalar, utanmalar, Evan ile ilişkisini açıklayamamalar felan derken çiftimizin araları da bozuluyor tabi. İşler öyle bir raddeye geliyor ki, Kelsey Evan olmadan yapamayacağını ve Evan ile olmak için de geçmişin bütün yüklerinden kurtulması gerektiğini fark ediyor.

Kitap bu türün örneklerine kıyasla gayet iyi. Uzun bir kitap da değil, o yüzden atıştırmalık bir şeyler istiyorsanız bir bakabilirsiniz.




Yorum Gönder

0 Yorumlar