Yorum: Arzuların Esiri (Immortals After Dark, #2)

Orijinal isim: A Hunger Like No One
Yazar: Kresley Cole
400 sayfa
Pegasus Yayınları

Asırların ayırdığı bir kurtadam ile vampir
Ölüm ile yaşamın sınırlarını zorlayacak kadar kuvvetli bir tutku!

Önüne çıkan engellerle durdurulamayacak, vahşi bir kurtadam
Vampirlerin elinde yıllar boyunca işkence görmüş olan savaşçı Lachlain MacRieve, binyıldır beklediği eşinin bir vampir olduğunu keşfedince öfkeden deliye döner. Nefreti ve öfkesi kendisini içten içe tüketirken, vampiri ya kabullenecek ya da öldürecektir.
Çılgın bir fantezinin eline düşen, büyüleyici bir vampir
Hayatı boyunca korunaklı bir evde yaşamış olan Emmaline Troy, ailesiyle ilgili sırları gün yüzüne çıkarmak isterken, güçlü Lykae tarafından esir alınır. Ona karşı duyduğu korku ile karanlık arzular iç içe geçtikçe kafası da karışmaya başlayacaktır.
İkisini de tüketen bir arzu
Geçmişten gelen bir düşman tekrar ortaya çıktığında, bu korkunç kötülüğün karşısında birleşip arzularını aşkla taçlandırabilecekler midir? Gururlu savaşçı dize gelebilecek midir? Narin ve güzel vampir kendisini savunabilecek midir?

Bence bir seri için güzel bir başlangıçtı. O kadar akıcı yazılmış ki dün öylesine elime aldığım kitap bugün bitmiş bir şekilde yanımda duruyor.
Yazarın yarattığı karakterler çok hoşuma gitti. Lykae kralı ve de ürkek, minik Emma'nın eşleşmeleri ve böylece ikisinin yavaş yavaş birbirlerine bağlanması kitabın temasıydı diyebiliriz. Lykae kralı olan Lachlain (evet kendisi İskoç) 150 yıldır vampir sürüsünün onu hapsettiği cehennem gibi bir yerde ölüp ölüp diriliyordu. Ne zaman ki yukarıdan Emma'nın kokusunu aldı, işte o zaman kendini oradan kaçıp eşinin peşine düşmesi için cesaretlendirdi. Onu bulduğunda onun vampir olduğunu görünce de yıkıldı neredeyse. Ama bilmediği şey Emma'nın yarı vampir yarı Valkyrie olduğuydu. Küçük Emma'nın yapacağı şeylere hiç de hazır değildi. 

Not: Tanışacağınız Valkyrieler tam olarak kafadan çatlaklar. Gün içinde içip içip kafayı buluyorlarmış gibi geziniyorlar. Lachlain bile deli bunlar diyor, gayet şaşırıyor. Haklı garibim.

Not 2: Yazar bu kitapta eş olduklarını öğrendiğimiz Garreth ve Lucia'yı neden teee 8. kitapta anlatıyor? Yazarda Valkyrie'lik mi var nedir? Neyse, seriye devam edeceğimden pek de sorun olmamalı.



Yorum Gönder

0 Yorumlar