Blog Tour: Fighting Fate by Linda Kage

Title: Fighting Fate (Granton University, #1)
Author: Linda Kage
Publisher: Omnific Publishing
Release date: July 18, 2013
Age Group: New Adult (more for age than content)
Genre: Contemporary
Tour organized by: AToMR Tours; http://atomrbookblogtours.com
Links to the book:

Amazon - Barnes and Noble - Goodreads


Forgiving your brother's murderer may be noble, but falling in love with him borders on betrayal.


When Paige Zukowski enrolls at Granton University in honor of her dead brother, she has no idea fate will land her on the same campus with the very guy who killed him. But Logan Xander isn't quite the murderer she's always believed him to be.


A day hasn't passed since the tragedy that Logan doesn't wish he could go back and undo everything. It doesn't take Paige long to realize he's suffered as much as she has. Forgiving him for ruining her life might not be so impossible after all. But when she actually starts to like him and realizes he likes her in return, their true anguish begins.




Kitabı kesinlikle çok beğendim. Kitap Paige'in, erkek kardeşini yanlışlıkla öldüren Logan ile üniversitede karşılaşmasını anlatıyor, daha doğrusu buradan yola çıkıyor. Yıllar boyunca züppe olarak gördüğü bu çocuğu ilk görüşünde şoka uğruyor ve bir depresyon yaşıyor. Ama zaman içinde fark ediyor ki, çocuk o ne isterse yapıyor, suçunu asla inkar etmiyor, her zaman yalnız bir şekilde kampüste dolaşıyor... Aklında oluşturduğu babası avukat olduğu için hapse hiç girmeyen züppe çocuk, aslında çok çok farklı.

Logan onu ilk kez gördüğünde şok oluyor. Ama içten içe etkilenmeden de geçemiyor. Yine de buna hiçbir zaman hakkı olmayacağını bildiğinden ondan uzak durmaya çalışıyor ki kız rahatlayabilsin. Aynı işe girdiklerinde saatleri değiştiriyor, terapi grubundan onun için ayrılıyor, yoluna çıkmıyor etmiyor ama ne kadar karşılaşmamaya çalışsalar da tabi ki sık sık yolları kesişiyor.


Erkek kardeşini öldürdüğü için duyması gereken öfkenin azaldığını hisseden Paige, yavaş yavaş ona aşık olmak üzere olduğunu fark ediyor ve bu durumdan feci derecede korkuyor. Kimseye geçmişlerini de anlatmayan Paige, zamanla bu duygularını kabul edecek, Logan da böyle bir mucize için şükredip duracak.

Kampüsteki manyak bir çocuğun ölüm saçması ise kitabın finali. Bilin kim kendini Paige için feda ediyor? Merak etmeyin ölmüyor ama herhalde aşkları gidebileceği kadar ileriye gitmiş oluyor.

Bir hayli güzel bir öyküydü bence. Ben hiç sıkılmadan, çocuk ve Paige için üzüle üzüle okudum kitabı. Logan'ın ailesi ile olan sorunları, Paige'in babasıyla sorunları ve de acı geçmişi sizi kitapta tutmaya yetiyor bir hayli. Bence okunmadan geçilmemeli.


About the Author

Linda is a contemporary romance author from the midwestern USA, where she lives with her wonderful husband, daughter, and nine cuckoo clocks. The eighth and final child of dairy farmers, she was forced into having a vivid imagination if she ever wanted to do something one of her siblings hadn't already tried. Feel free to visit her at her website: www.LindaKage.com

Twitter, Facebook, Amazon, Goodreads, Website







Yorum Gönder

0 Yorumlar