11. ÜKG Blog Turu: Tutkulu Notalar | Olivia Cunning


ÜKG'nin 11. blog turunda Günahkarlar Turnede serisinin ilk kitabını inceliyoruz. 

17.06 | Yorum - Kitap Esintisi




Müzik hiç bu kadar ateşli olmamıştı!

Sahnelerin en seksi metal grubunun baş gitaristi Brian Sinclair, yaratıcılık kıvılcımını kaybettiğinde, bastırılmış dehasını ortaya çıkarabilmek için grubunu tutku dolu gecelere sürükleyecekti.
Tutkulu notaları ortaya çıkaran kadın...
Seksi psikolog Myrna Evans "Günahkârlar" ile birlikte tura çıktığında, gruptaki herkes onu baştan çıkarmaya çalışır ama Myrnanın elde etmek istediği tek adam Briandır...
İki aşığın çılgın ve dizginlenemez tutkuları, onları yepyeni bir boyuta taşırken kendilerini sınırsız arzu ve günahlarla dolu bir turnede bulacaklardı...
Ve artık siz de bu ritmin esiri olacaksınız !



Günahkarlar grubu dışarıdan tipik bir rock grubu gibi gözükebilir ama içeriden bakınca hepsinin ayrı ayrı etkileyicilikleri var. Kitabın kapağında yazan aşk, seks ve rock'n roll kitabı özetliyor ama burada çok sığ karakterlerle karşılaşmayacağınıza emin olun.

İlk kitap grubun solo gitaristi Brian ve ondan 7 yaş büyük olan psikoloji profesörü Myrna hakkında. Myrna grubu ilk kez kaldığı otelin lobisinde görüyor ve yıllardır bayıldığı bu grubun masasına bir cesaretle oturuveriyor.Tüm kızların aşık olduğu solist yerine gözü her zaman Brian'ın üstünde, sorun şu ki Brian aşırı derecede sarhoş. Bunun nedeni de hoşlandığı kızın onu aldatması. O kadar romantik bir erkek ki her çıktığı kıza vuruluveriyor anlayacağınız. Bundan acayip bir aile babası olur o derece de duyarlı. (Nasıl sevilmez ki şimdi...)

Myrna ise eski kocasının etkisinden tam olarak çıkamamış bir kadın. Üniversitede cinsellik üzerine dersler veren Myrna ve Brian arasında bir dolu şey olacak anlayacağınız üzere. Bunun yanında Brian'ın da ailesinden göremediği gururun eksikliği var, sevgisine karşılık alamayacağı korkusu da tabi aynı şekilde. Ayrıca bir de geçmişten fırlayıp gelen eski koca onların ilişkisine kesin bir yön verecek.

Kitapta cinsellik bir hayli var. Size farklı gelecek bir sürü şey de var. Bu yüzden ön yargı ile okuyacaksanız hiç okumayın. Bütün o rock görüntüsünün altında aslında bu 5 erkeğin de sizi kendine bağlayacak bir sürü özelliği var, bir kere tanıdıktan sonra devamını isteyeceğinize eminim.




Ayrıca bir de çekilişimiz var. Kurallara uygun olarak katıldığınıza emin olun. İyi şanslar!

  • Türkiye için geçerlidir.
  • Çekiliş sonuçlandıktan sonra kargoda kaybolan kitaplar konusunda bloggerlar hiçbir mesuliyet altında bırakılamaz, kitapları yayınevi temin etmektedir.
  • Çekiliş bittikten sonra sonuçlar o gün açıklanacaktır.
  • Kazanan kişilerin açık adres, telefon numarası ile gönderilen e-mail'e iki gün içinde cevap vermesi gerekiyor. Aksi halde çekiliş yenilenecektir.
  • Çekilişe katılmak için +18 olmanız gerekmektedir.
  • a Rafflecopter giveaway









Yorum Gönder

0 Yorumlar