Kitap Yorumu: Delectable - R.L. Mathewson


Orijinal adı: Delectable
Yazar: R.L. Mathewson
Tür: Romantik Komedi
Sayfa Sayısı: 315
Seri: Neighbor From Hell #9
Baskı Yılı: 2017
Dili: İngilizce

Delectable aslında ilk kitabı Baş Belası Yan Komşum olarak bizde de çıkan seriye ait. İlk kitaptan sonra bizimkiler sessizliğe bürünseler de ben bu seriyi çok severek uzun zamandır okuyorum. İlk kitabı okuduysanız Bradford ailesinin erkeklerindeki anormal yeme alışkanlıklarına aşinasınızdır. Tartışmasız her erkek üyesi bu sorundan muzdarip. İlk kitaptaki Jason'ın kuzenlerini okuyordum bir süredir. Hatta bu kitaptaki asıl karakter Reese'in önce ikizini, sonra abisini okudum hatta. Reese'in kitabı cidden güzeldi, çünkü kendine eş olarak seçtiği kadın da aynı Bradford ailesinden biri gibi. Tahmin edersiniz ki çok eğlenceli bir kurgu var. 

Kasey gençliğinde kasabanın yıldız oğluna aşık olmuş ama sevdiği çocuk kanserden erken yaşta ölmüş. Yine de ondan yadigar bir kızı var - kızı da ayrı komik. Aşırı sert attığı beyzbol topları etrafındakiler için bir hayli tehlikeli. Reese ile de böyle kaynaşıyorlar, çünkü kızı Reese'in kafasını yarıyor :D Asıl karşılaşma Kasey ve arkadaşının yan villaya gelen Bradford ailesini süzmesiyle başlıyor. Süzmesi diyorum çünkü erkeklere oy vermeye karar veriyorlar. Hatta Jason ve Trevor'ın eşleri de bu olaya katılıyorlar, çok absürt, çok komik :D Kasey tahmin edersiniz ki Reese'e daha bir özel bakıyor ve kızının yarattığı karmaşadan sonra ilişkileri başlıyor denebilir. 

Kasey yıllarca güzel bir mutfak hayali kurmuş, büyük annesinin eski evinde yapacak çok iş olduğunu biliyor. Reese de eski hem kız arkadaşının kalleşliğinden hem de internete düşen polis üniformalı fotoğraflarından kaçmaya çalıştığı için Kasey'nin mutfağını yenilemeye karar veriyor. Eh, atışmalı diyaloglarıyla birbirlerine aşık olmaları çok sürmüyor tabi.

Ben yine çok şirin buldum bu hikayeyi. Bu seriyle tanıştığım güne şükürler olsun, nadiren yüzümü kara çıkarıyor :D Keşke ama keşke seri bizde devam etse... Gerçi son zamanlardaki sıkıntılar yüzünden kitap yayınlamak artık tam bir külfet olacaktır yayınevlerine. Pek ümidim yok kısacası.


Yorum Gönder

0 Yorumlar