Kitap Yorumu: Buz Prenses | Elizabeth Hoyt (Prens Serisi, #3.5)

Orijinal adı: Ice Princess
Yazar: Elizabeth Hoyt
Yayınevi: Pegasus
Sayfa: 112 sayfa


YEDİ GÜNAH DOLU GECE
Londra’nın en kötü şöhretli evi Afrodit’in Mağarası’nı işleten Coral Smythe, erkeklerin ihtiyaç ve tutkularına dair her şeyi bilmektedir. Fakat tek bir erkeğin bile sevgisini hissetmemiştir… Özellikle de kartal gibi gözleriyle onu kınayan fakat gizliden gizliye arzulayan Kaptan Isaac Wargate’in sevgisini.

YEDİ ZEVK DOLU GECE
Kaptan Wargate, gemi tayfasını baştan çıkaran bu altın maskeli kadını ayıplamaktadır.
Ancak Coral bir kart oyununda ödül olarak ortaya konunca, Wargate kendine engel olamayıp oyuna katılır…
ve kazanır.


YEDİ AŞK DOLU GECE
Artık tutucu donanma kaptanının bu gizemli kadın hakkında bir şeyler öğrenebilmesi için sadece yedi gecesi vardır.
Peki Coral, Afrodit’in Mağarası’nın yeni sahibi tarafından
tehdit edilince Wargate maskenin ardındaki kadına… ve aşka bir şans tanıyacak mıdır?

Bir süredir yorum yazmayıp sürekli tarihi romans okuyorum. Aslında bu serinin bendeki eksik ilk iki kitabını da okudum ama asıl amacım bu kitaba ulaşabilmekti. 112 sayfalık, serinin sonu diyebileceğimiz kısa bir roman var elimizde. Seriye aşinaysanız baş kadın karakteri de hatırlarsınız. Çirkinin Aşığı'nda fahişelik yaparak geçinmek zorunda kalan iki kardeş vardı hikayenin bir kısmında, işte onlardan küçük olanı Coral'ın hikayesi.

Afrodit'in Mağarası'nı işletmekte olan Coral, en son sevgilisinden yediği dayak yüzünden erkeklere kendini kapatmıştır. Yönetici olmasına rağmen hala fahişelik yaptığı sanılmaktadır ama aslında iki yıldır hiçbir şey yapmamıştır. Tabi adı bir bahiste geçince gerilmeden edemez.

Kaptan Wargate ise askerlerini toplamak için geldiği bu yerde garip bir şekilde kendini bahse girmiş bulur. Bahsi kazanan 7 gün 7 gece Coral'a sahip olacaktır. Bir şekilde Coral'ın huzursuzluğunu sezen Wargate ise kendini centilmence ortaya atar ve biraz da Coral'ın yardımı ile kazanır. Ama Wargate'in istekleri başkadır, onunla iki sevgiliymiş.esine yemek yer, oyunlar oynar ama onu cezbetmez. Coral'ı bir hayli şaşırtan bu durum aslında Wargate'in zar zor dayanabildiği bir durumdur.

Neticede beklenen gerçekleştiğinde kız da adama yavaş yavaş aşık olduğunda, imkansızı istediği için son gün onu terk eder. Wargate onu çıktığı sefer yüzünden uzun süre bulamaz ama bulacaktır elbet. Kısacası gayet şirin, kısa ve en güzel yazarlardan birinin akıcı kalemiyle çok iyi bir hikaye. Epilogu da var hem :D Hoyt ile tanışmadıysanız çok geç kalmışsınız demek.




Yorum Gönder

0 Yorumlar